closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 3-го туру чемпіонату Київської області

Підсумки 3-го туру чемпіонату Київської області
Изменить размер a+ a-
1530
0

Розгром туру

Минуло три тури, а команді Миколи Логвина досі нічим похватилися, навіть бодай одним забитим м’ячем. В Ірпені ФК "Бровари" зазнав третьої розгромної поразки поспіль – наразі, найболючішої у сезоні. Якщо у попередніх поєдинках команда після перерви видавала непогані відрізки, то на "Чемпіоні" броварчани виглядали вкрай слабко протягом всього матчу.

Навіть не напружуючись "Сокіл" до перерви забив три м’ячі, а у другому таймі спокійно довів справу до розгрому - 6:0. Окрім дублів Владислава Коби та Максима Заремби, а також трьох результативних передач Віталія Ємельянова, після яких його партнери забивали практично у порожні ворота, варто відзначити ще й Юрія Сапоненка. Саме прекрасні розрізні передачі центрального півзахисника призвели до перших двох голів у ворота суперника.

До речі, "Сокіл" повторив власний рекорд – команда втретє в історії чемпіонатів області перемогла з різницею в шість м’ячів. Вперше "соколятам" це вдалося ще в 2015 році, коли вони з аналогічним рахунком розбили "Зміну" (Біла Церква). Через рік підопічні Олега Самченка завдали нищівної поразки "Моноліту" (Київ) – 7:1.

Повернення туру

Зірковий нападник "Сокола" Еммануель Окодува наприкінці минулого сезону зазнав важкої травми. На відновлення після операції знадобилося значно більше часу, ніж очікувалося. До тренувань нігерієць повернувся лише в середині березня.

Матч проти ФК "Бровари" став для Окодуви першим у сезоні. Нападник вийшов на заміну за 15 хвилин до завершення зустрічі. Було відчутно помітно, що 34-річний футболіст знаходиться не в кращих кондиціях і що йому бракує ігрової практики. Проте, без забитого м’яча він поле не залишив. Наприкінці зустрічі Еммануель реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.

Нагадаємо, минулорічний доробок нігерійця становив 21 зіграний матч та 17 забитих м’ячів.

Матч туру

Центральний матч туру переможця не виявив. У протистоянні "Джуніорс" та "Патріота" важко віддати комусь перевагу. За в цілому рівної гри обидві команди мали не одну нагоду, щоб таки вирвати перемогу. У першому таймі у складі господарів мали забивати Скрипник та Кривошеєнко. Максим не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем, безхитрісно пробивши по центру, а Іван, розстрілюючи ворота з декількох метрів, відправив м’яч над поперечиною. В свою чергу, у "Патріота" у схожих епізодах схибили Купрій та Бобошко.

Другий тайм розпочався з ефектного удару Килипенка. Нападник "Патріот" з близької відстані пробив у падінні через себе – м’яч опустився на поперечину. Але надалі в атаці краще себе проявляли шпитьківчани. Зокрема, найкращим шансом вразити ворота не скористався Скрипник. Макс все зробив, як по підручнику: замикаючи подачу Юрія Щериці, форвард з двох метрів головою пробив у протихід Скибенку. Ось тільки у ворота не влучив. У підсумку, цікавий та напружений поєдинок пройшов без голів, але з великою кількістю жорстких зіткнень, які часом переходили у відверті нікому не потрібні грубощі.

Серія туру

Неможливо не відзначити, що саме "Патріот" наразі має найбільш тривалу серед всіх учасників чемпіонату Київщини діючу безпрограшну серію. Команда Євгена Щербини не програє вже 17 матчів поспіль – з 8 липня минулого року (0:2 від "Зорі").

Сюрприз туру

Схоже на те, що "ДГ Шевченківське" насправді добре готувався до виїзного матчу з ФК "Музичі". Підопічним Олександра Солов'яна було відомо, що слабким місцем суперника є позиція воротаря. Це свідчить про те, що команда вивчала противника.

Не дивно, що минулорічний призер першості Київщини взяв на озброєння дальні удари. Проте, план не спрацював. Команді з Денихівки було невідомо, що напередодні зустрічі "Музичі" заявили Олександра Бабака – досвідченого воротаря, багаторазового призера першої та другої ліги України.

Хоча підопічні Олександра Солов'яна мали нагоди для взяття воріт (одного разу навіть поцілили у стійку), пробити Бабака їм так і не вдалося. Натомість "Музичі" нарешті потішили вишнівську публіку. Голи Юрія Шевеля, Олександра Романчука, Максима Сироти та Дениса Мехеда принесли команді першу у сезоні перемогу – 4:0.

Зазначимо, що Бабак – далеко не новачок в команді. Олександр вже виступав за "Музичі" на районному рівні. На днях колектив Володимира Яланського поповниться ще двома досвідченими футболістами.

Відкриття туру

Навряд чи хтось зміг спрогнозувати розгромну перемогу "Діназу" над "Десною", навіть зважаючи на переповнений лазарет володаря Кубка Київщини. Тим більше після того, як зусиллями Євгена Воробея та Віталія Петрусенка гості з Броварського району повели у Лютежі з рахунком 1:0. Та пропущений гол лише додав спортивної злості підопічним Володимира Бондаренка.

За свідченнями очевидців, "Діназ" постав добре організованою командою, продемонстрував швидкий комбінаційний футбол та проявив свій неабиякий потенціал. Ще до перерви "діназівці" схилили шальки терезів на свою користь, а у другому таймі добили виснаженого суперника – 4:1. Для "Десни" все могло закінчитися ще більшим погромом, якби не Роман Коростишевський. Воротар в декількох епізодах відверто врятував "Десну".

Голи туру

Справжньою окрасою поєдинку в Лютежі став гол Сергія Долженка. Один з кращих бомбардирів цього річного чемпіонату (має у своєму активі вже три м’ячі) відзначився класним ударом зі штрафного.

Також на звання кращого голу туру може претендувати удар Сардорбека Хурулаходжаєва. Лівий захисник "Сокола" наприкінці зустрічі підключався до атаки команди та завдав насправді класного удару у дальній кут (04:30 хвилина на відео).

Розчарування туру

"Зоря" з Владиславки у минулому сезоні завдала чимало клопотів "Межигір’ю" – ба більше, навіть два очки відібрала. Здавалося, після результативного поєдинку з "Джуніорс" підопічні Андрія Міхна бодай нав’яжуть боротьбу одному з фаворитів чемпіонату. Та без декількох минулорічних лідерів, які в міжсезоння залишили команду, "Зорі" це не вдалося. Один з них – Ярослав Піскун подався саме до "Межигір’я".

Дублем у Лютежі вистрілив Дмитро Возний, прем’єрний м’яч у сезоні забив Труський – у підсумку маємо цілком закономірну перемогу "Межигір’я" з рахунком 5:0.

Цифра туру

100 – саме стільки м’ячів за неповні два сезоні у вищій лізі чемпіонату Київщини пропустила "Переяславщина" (провела 31 матч). Команда, що представляє Переяслав-Хмельницький район, у звітному турі на виїзді поступилися чемпіону області – "Авангарду". Підопічні Мехмана Доли програли з рахунком 1:4, причому всі голи сталися ще до перерви.

Попри розгромну поразку команда має приводи для оптимізму. Після минулорічних 0:5 та 0:8 у протистоянні з "Авангардом" цьогорічні 1:4, зважаючи на те, що "Переяславщина" весь другий тайм відіграла у меншості є свідченням певного прогресу.

Почин туру

Вочевидь, омолоджений "Любомир" в нинішньому сезоні не зможе претендувати на високі місця. Наразі кожний заліковий пункт являється для юних підопічних Сергія Живого справжнім здобутком. У Малій Солтанівці, де "Любомир" приймав "Меліоратор", гості мали значно кращий вигляд. Вони й були ближчими до перемоги. Проте, після семи голів у двох стартових матчах цього разу "промовчали". Команда Дмитра Дубаса продовжує знаходитися в очікуванні першої перемоги, а "Любомир" радіє першому невеличкому успіху у сезоні.

Результати 3-го туру

"Музичі" - "ДГ Шевченківське" (Денихівка) 4:0
Голи:
Шевель 38, Романчук 43, Сирота 78, Мехед 87

"Діназ" (Вишгород) – "Десна" (Погреби) 4:1
Голи:
Долженко 26, Безпалий 33, 54, Марченко 46 – Петрусенко 18

"Любомир" (Ставище) – "Меліоратор" (Буча) 0:0

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Бровари" 6:0
Голи:
Коба 15, 43, Заремба 44, 51, Хурулаходжаєв 85, Окодува 87

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Патріот" (Баришівський район) 0:0

"Авангард" (Бзів) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) 4:1
Голи:
Кушнір 23, 45+1, Сомов 32, 41 – Лисенко 45

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Зоря" (Владиславка) 5:0
Голи:
Возний 17, 86 пен, Труський 30, Скидан 35, Білошицький 70

Турнірна таблиця

Кращі бомбардири

ФутболистКомандаГолы (Пен.)МатчиСреднее
1Дмитрий Возный"Межигорье"3 (1)21.5
2Александр Безпалый"Диназ"331
3Николай Кучеренко"Мелиоратор"331
4Сергей Долженко"Диназ"331
5Максим Сирота"Музычи"3 (1)31
6Никита Шорников"Сокол"3 (2)31

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →