closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 1-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 1-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
304
0

ФК "Середнє" – ФК "Ужгород"

І в зимовій першості, і в Кубку області команди продемонстрували, що мають високий потенціал. Середнянці взагалі ще до початку чемпіонату вважаються одним із головних претендентів на золоті нагороди. Високі котирування і в "Ужгорода". Більше шансів перемогти – у середнянців. Вони – щонайменше господарі. До того ж у преставника обласного центру не так давно відбулася зміна головного тренера. Колектив очолив Мироcлав Бабяк. У нього було мало часу на ознайомлення з командою, але часто "свіжа кров" здатна робити дива й на рівному місці. Тим паче, що новий наставник екс-чемпіонів – не новачок в обласному футболі й уже демонстрував уміння працювати на найвищому крайовому рівні. У будь-якому разі матч очікується цікавим для вболівальників. Головне – щоб обидва фаворити показали якісну, достойну один одного гру.

ФК "Вітязь" (Концгазо) – ДЮСШ Тячів – 22 квітня

Єдина пара, яка зіграє в неділю, але інтерес до неї буде підвищеним. Обидві команди виступлять у ролі новачків вищої ліги. Адже минулого сезону виступали в першому дивізіоні. Господарі – доволі потужні й спроможні переграти свого суперника. Водночас тячівці демонстрували поступове зростання свого ігрового потенціалу й навряд чи просто так вирішили брати участь у головних змаганнях краю. Дійсно буде цікаво подивитися на обидва колективи. "Вітязь" повинен розраховувати на свій атакувальний заряд, а гостям насамперед слід уважно зіграти відповідно саме в захисті.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Оболонь" (Хуст)

Якщо Іршаві на високому рівні провели минулий сезон, то цікаво подивитися, наскільки хустяни змінилися за міжсезоння. Матч повинен відповісти й на це запитання. А поки до гри – фаворитами є господарі. Водночас оболонці навіть у найважчі свої часи неодноразово демонстрували своє вміння грати в гостях.

ФК "Поляна" – ФК "Севлюш" (Виноградів)

Мабуть, разом із парою ФК "Середнє" – ФК "Ужгород" маємо ще одну центральну гру туру. За полянцями – рідні стіни та добре ігрове реноме після го сезону, а за "Севлюшем" – його традиційна міць, яку тільки було підтверджено в міжсезоння в зимовій першості, а також нині, у Кубку області. Притому ближчими до успіху є виноградівці, однак якщо й очки здобуде представник Свалявщини, то це навряд чи стане сенсацією.

У зв’язку з участю команд у півфіналі Кубка області поєдинок ФК "Вільхівці" – ФК "Карпати" (Рахів) перенесено на 28 травня. Крім того, МФА "Мункач" (Мукачево) вихідний.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →