closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Збірна нотаріусів України вирушає на чемпіонат світу

Збірна нотаріусів України вирушає на чемпіонат світу
Изменить размер a+ a-
2269
0

Збірна нотаріусів України завершила підготовку до Чемпіонату світу серед юридичних професій, який на початку травня пройде в Іспанії. Під керівництвом Олега Сокирки, за плечима у якого більше 200 матчів, проведених на професійному рівні (захищав кольори вінницької "Ниви", харківського "Геліоса", "Кримтеплиці" з Молодіжного та білоцерківського "Арсеналу"), нотаріуси провели 4-денний тренувальний збір у Білій Церкві.

Команда працювала у режимі дворазових тренувань, а також проводила контрольні матчі. Зокрема, 13 квітня на стадіоні "Трудові резерви" зустрілася зі збірною спортивних журналістів. До її складу увійшли: Ігор Циганик (2+2), Дмитро Поворознюк (2+2), Максим Сухенко (Sportarena), Андрій Майоров (ФФУ), Костянтин Паткевич (Footclub), Віталій Місюра ("Футбол"), Дмитро Стасюк (Xsport), Роман Мальчевський (FootBoom). Крім того, журналісти підсилилася гравцями ФК "Маестро" та відомими футболістами київського "Динамо" - Іваном Яремчуком та Юрієм Грициною. Керували командою Юрій Сай ("Факти") та Олександр Гливинський (ФФУ).

Товариський матч, як і належить його статусу, пройшов у коректній боротьбі та дружній атмосфері. Збірна нотаріусів доволі швидко повела з рахунком 2:0, проте, свою перевагу не втримала та у підсумку поступилася з рахунком 3:6. Покером у складі переможців відзначився Олег Скуратівський, гравець аматорського клубу "Меліоратор" (Буча), який виступає у чемпіонаті Київської області.

Відзначимо, що загалом у різних вікових категоріях на Чемпіонаті світу серед юридичних професій зіграють близько 140 команд, три з яких представлятимуть Україну.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →