closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 1-го туру чемпіонату Львівської області

Підсумки 1-го туру чемпіонату Львівської області
Изменить размер a+ a-
2435
0

Розгром туру

Як і належить чемпіону, "Миколаїв" стартував у чемпіонаті Львівщини з переконливої перемоги. Вдома підопічні Віталія Пономарьова переграли одного з новачків Прем’єр-ліги – "Мостиську".

Започаткував погром суперника Богдан Клим. Після сильного удару капітана команди Григорія Коваля воротар відбив м’яч перед собою, а нападник "Миколаєва" першим встиг на добивання. До перерви чемпіон області створив ще декілька моментів для взяття воріт. Зокрема, після удару головою Ігоря Балуха м’яч влучив у стійку, а Назар Бойко у ближньому бою програв дуель голкіперу. Проте, збільшити свою перевагу підопічним Віталія Пономарьова не вдалося. Ба більше, вони ледь не пропустили у відповідь. На щастя для "Миколаєва", нападник "Мостиської" з декількох метрів пробив повз ворота.

Голи у ворота новачка посипалися вже у другому тайму. Класного удару з-за меж штрафного майданчика завдав Назар Бойко, а новачок "Миколаєва" Віталій Ільчишин вистрілив одразу дублем.

Бомбардир туру

Віталій Ільчишин став одним з відкриттів минулорічного чемпіонату. Виступаючи за "Енергетик" (Добротвір) молодий нападник у 25 матчах забив 13 м’ячів. Звісно, більш амбіційні клуби не могли пройти осторонь такої високої результативності, тому не дивно, що новий сезон Ільчишин розпочав у складі чемпіона області. І треба ж – вже у першому офіційному матчі він відзначився дублем. Спочатку Віталій замкнув простріл партнера з правого флангу, а за декілька хвилин головою переправи м’яч у ворота після скидки Івана Федини.

Гол туру

Назар Бойко! Отримавши передачу від Ігоря Балуха півзахисник "Миколаєва" змістився ближче до центру та приблизно з 22-х метрів сильно пробив під поперечину (04:00 хвилина на відео)

Матч туру

Мабуть, головний фаворит чемпіонату – "Юність" (Верхня Білка) у першому турі зіткнувся з серйозними проблемами, які створив команді "Самбір". Гості довго втримували свої ворота на замку та у підсумку так і не дозволили господарям бодай раз пробити Андрія Мойсина. Проте, все рівно поступилися. У середині другого тайму прикрість сталася з захисником "Самбора" Михайлом Знетиняком, який, намагаючись перехопити простріл з лівого флангу, випадково зрізав м’яч у власні ворота.

Повернення туру

Тріумфальним вийшло повернення до елітного дивізіону Рава-Руської. Славні традиції тутешньої "Рави", яка на початку 2000-х чотири рази здобувала золоті медалі обласного чемпіонату, намагатиметься продовжити "Локомотив". У першому турі "залізничники" на виїзді розгромили "Кордію" (Муроване), відвантаживши у ворота суперника три м’ячі.

Несподіванка туру

Дещо несподіваний результат був зафіксований у Підмонастирі: місцевий "Фенікс-Стефано", який у минулому році всіх здивував своє непоступливістю і навіть претендував на місце на п’єдесталі пошани, поступився "Гірнику" (Новояворівськ). Переможний гол в активі Романа Пштира. В середині другого тайму нападник "Гірника" завершив стрімку контратаку команди, технічно перекинувши м’яч через голкіпера.

Розчарування туру

Схоже на те, що у цьогорічному чемпіонаті "Енергетику" (Добротвір) знову буде відведена роль одного з аутсайдерів. У першому турі команда вдома зазнала нищівної поразки від новачка Прем’єр-Ліги – "Думни" (Ременів).

Нічия туру

У минулому сезоні перший нічийний результат був зафіксований аж у останньому матчі другого туру. В цьогорічному чемпіонаті перша мирова була підписана вже у стартовому турі. Її авторами стали "Юність" (Гійче) та "Погонь" (Львів), які у попередньому сезоні розташувалися по сусідству у турнірній таблиці – на п’ятій та шостій сходинці відповідно.

Результати 1-го туру

"Юність" (Верхня Білка) – "Самбір" 1:0
Гол:
Знетиняк 66 аг

"Миколаїв" - "Мостиська" 4:0
Голи:
Клим 38, Бойко 50, Ільчишин 65, 69

"Кордія" (Муроване) – "Локомотив" (Рава-Руська) 0:3
Голи:
Галич 60, Лесько 76, Вивроцький 85

"Енергетик" (Добротвір) – "Думна" (Ременів) 1:4
Голи:
Ніколаєв 34 - Личак 6 пен, Цицик 37, Синишин 45, Василина 63

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) - "Гірник" (Новояворівськ) 0:1
Гол:
Пштир 69

"Юність" (Гійче) – "Погонь" (Львів) 0:0

Турнірна таблиця

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →