closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Перемога над "Броварами" перш за все важлива для нас в психологічному плані"

Володимир Бондаренко: "Перемога над "Броварами" перш за все важлива для нас в психологічному плані"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
316
0

Головний тренер ФК "Діназ" (Вишгород) Володимир Бондаренко в інтерв’ю клубному сайту прокоментував перемогу команди над ФК "Бровари" у другому турі чемпіонату Київської області.

Впевнена перемога над "Броварами" перш за все важлива для нас в психологічному плані. Особливо сподобалися дії команди в першому таймі, коли ми проводили цікаві комбінації і забивали красиві голи. Порадував Сергій Долженко. Коли забивав перший м’яч, то дуже впевнено виграв верхову дуель, а ось в другому моменті взяв ініціативу на себе, накрутив захисників і забив сам. Так повинен діяти справжній форвард – настирливо і до кінця, вирішуючи все сам.

Трішки розчарував і додав переживань других тайм. Навіть не тим, що команда створювала багато моментів і раз за разом їх не використовувала… Перш за все не сподобалися наші дії в обороні. Ми дозволяли супернику створювати занадто багато моментів і якби проти нас діяла більш класна команда, то вона могла б реалізувати шанси. А тоді хто знає, як все склалося б. В матчах з командами такого рівня ми не повинні дозволяти створювати біля наших воріть навіть напівмоменти. Будемо працювати над помилками.

Ще радує хороша конкуренція за місце в стартовому протоколі. Це стимул всім для більш ефективної роботи. До того ж, ми не припиняємо пошук нових футболістів. Зараз, правда, трішки з цим сутужно, але влітку нас очікують серйозні часи. Кістяк команди сформується і запрошуватимемо вибірково гравців на певні позиції. Тоді також плануємо провести повноцінні тренувальні збори.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →