closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпатської області. 1/2 фіналу. У дусі безкомпромісності

Кубок Закарпатської області. 1/2 фіналу. У дусі безкомпромісності
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
500
0

Як і очікувалося, перші поєдинки видалися безкомпромісними. Притому настільки, що в жодному матчі не було виявлено переможця.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Вільхівці" – 1:1

(Вішован Микола, 45+3 – Куцин Іван, 22)

Рваний темп, високий градус протистояння, важке висохле поле, яке позначилося на діях команд, – ось приблизно так можна охарактеризувати цей матч. Обидві команди мали шанси забити й по одному разу використали свої нагоди. Спочатку, у середині першої сорокап’ятихвилинки, результативно зіграли гості, а в доданий до перерви час уже господарі відновили паритет за допомогою пенальті. Після перепочинку атакувальні зусилля обох суперників наражалися на міцні редути один одного. Після двобою наставник "Вільхівців" Юрій Бучок зазначив: "Гра видалася бойовою, а все остаточно вирішиться в матчі-відповіді".

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Минай" – 0:0

Коли суперники добре знають один одного, то особливо важко грати. Тим паче, що недавно вже зустрічалися. Плюс гості фізично не мали змоги повністю відійти після вчорашнього поєдинку в чемпіонаті України серед аматорів. На фоні цього безкомпромісне суперництво, результатом якого стали 10 попереджень. А в цілому рахунок десь закономірний: господарі намагалися звичайно забити, але важливо було й не припуститися помилки, щоб узагалі не їхати на матч-відповідь у скрутному становищі. Своєю чергою, "Минай" після вояжу на Львівщину більше десь теж розраховував на матч-відповідь у рідних стінах, намагаючись, звичайно, забити, але притому не поступитися. Як наслідок, захист обох команд переважив дії атакувальної ланки. У підсумку – нульова нічия.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →