closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 2-го туру чемпіонату Київської області

Підсумки 2-го туру чемпіонату Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1218
0

Аншлаг туру

Справжнє свято футболу спостерігалося у Денихівці, де на дебют сільської команди у вищій лізі зібралося подивитися близько 300 глядачів (за офіційними даними – 350). Підопічні Олександра Солов'яна у боргу не залишилися. У надзвичайно результативному матчі, у якому "Меліоратор" забив майже вдвічі більше м’ячів (два з них - у власні ворота), "аграрії" здобули історичну – першу перемогу у чемпіонаті області.

Матчі туру

Безперечно, на це звання в однаковій мірі претендують поєдинки в Лютежі на Вишневому. На "Діназі" один одному протистояли "Межигір’я" (Нові Петрівці) та "Авангард" (Бзів). Матч видався надзвичайно напруженим та пройшов у рівній боротьбі, тому нічия стала закономірним його підсумком. Єдиного, чого забракло – голів. Хоча обидві команди мали не одну відмінну нагоду для взяття воріт.

У Вишневому гольових моментів також не бракувало. "Музичі" значно переважали гостей з Погребів, які недорахувалися багатьох гравців основи – зокрема, Андрія Воробея. Проте, реалізація підопічних Володимира Яланського знову залишила бажати кращого. Зламати супротив суперника господарям поля вдалося лише в середині другого тайму, коли Максим Сирота реалізував пенальті, призначений за гру рукою Бруєнка. Але втримати перемогу "Музичам" не судилося. Наприкінці зустрічі "Десна" зрівняла рахунок, вдало розігравши стандарт.

Розгром туру

Нашвидкоруч зібраний колектив ФК "Бровари" продовжує перебувати у пошуках власної гри та зіграності, що сповна використали його суперники у стартових турах. Команда Миколи Логвина в гостях спочатку поступилася "Десні" з Погребів, а у другому турі зазнала нищівної поразки від "Діназа". Броварчани знову відверто провалили перший тайм, тоді як після перерви заграли набагато злагодніше. Проте, забити бодай м'яч у ворота суперника їм досі не вдалося.

Прем’єра туру

Віце-чемпіон області – "Джуніорс" все ще знаходиться в очікуванні завершення будівництва стадіону у Шпитьках, тому продовжує проводити домашні матчі у передмістях Києва. Минулий сезон шпитьківчани відіграли у Вишневому, а перший домашній поєдинок цьогорічного чемпіонату області провели в Ірпені.

Маючи просто величезну перевагу у першому таймі, підопічні Євгена Чуприни пішли на перерву за мінімальної перевагиу рахунку. На дубль Юрія Щериці (спочатку замкнув подачу Максима Куби, а потім реалізував пенальті) і дебютний гол новачка колективу Максима Скрипника, гості відповіли двома влучними ударами ветерана – Сергія Швеця.

На початку другого тайму "Джуніорс" зусиллями тих же Щериці та Скрипника провели четвертий гол. Проте, одразу пропустили у відповідь. На тому й розійшлися – 4:3 на користь шпитьківчан.

Гол туру

Мабуть, на перемогу у цій номінації найбільше заслуговує неперевершений удар досвідченого футболіста "Зорі" Сергія Швеця. У кращих традиціях Роберто Карлоса легенда "Нафтовика" з Охтирки (провів за команду 160 матчів, забив 12 м’ячів) поцілив у дев’ятку воріт "Джуніорс" метрів з 35-ти.

Дежавю туру

У третьому матчі поспіль між "Патріотом" та "Соколом" у ворота команди з Баришівського району було призначено 11-метровий штрафний удар. За відсутності травмованого Емануеля Окодуви функції штатного пенальтиста перебрав на себе Микита Шорніков. Як і тиждень тому, досвідчений півзахисник не підвів партнерів. Проте, для перемоги цього було замало. У компенсований арбітром час Мурзик скористався зручною передачею партнера та майстерно реалізував вихід віч-на-віч з Сабатюком.

Зауважимо, що це вже третя поспіль нічия у протистоянні цих суперників. Щоправда, у попередніх двох матчах відігрався "Сокіл", а не "Патріот".

Перемога туру

Єдиною командою, якій вдалося перемогти на виїзді, стала "Переяславщина". У Петропавлівській Борщагівці підопічні Мехмана Доли здолали "Любомир". Героєм зустрічі став нападник переможців – Ігор Левченко. Він спочатку реалізував пенальті, який сам же і заробив, а по перерві провів переможний гол. Зазначимо, що у двох турах "Переяславщина" набрала чотири очки – це третина від того, що команда здобула за підсумками всього попереднього сезону.

Родзинка туру

Напередодні початку обласних перегонів чи не всі тренери команд відзначали, що цьогорічний чемпіонат буде більш конкурентоспроможним. Тобто, якщо у попередні роки боротьбу за золоті медалі вели дві чи максимум три команді, то в сезоні-2018 таких команд буде у два рази більше. От і маємо підтвердження – зіграно лише два тури, а вже не залишилося команд, які не втратили б жодного очка.

Результати 2-го туру

"Музичі" - "Десна" (Погреби) 1:1
Голи:
Сирота 63 пен — Р.Якимлюк 82

"Діназ" (Вишгород) – "Бровари" 4:0
Голи:
Долженко 6, 21, Чернишов 41, Безпалий 63

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) – "Меліоратор" (Буча) 5:4
Голи:
Дубас 22 аг, Митник 42, Лікаренко 47, Кучеревський 75 аг, Булгаков 81 — Кучеренко 36, 63, Басалкевич 52, Гайдук 90+4

"Патріот" (Баришівський район) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) 1:1
Голи:
Мурзик 90+1 – Шорніков 19 пен

"Любомир" (Ставище) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) 1:2
Голи:
Гонта 26 – Левченко 11 пен, 53

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Зоря" (Владиславка) 4:3
Голи:
Щериця 2, 30 пен, Скрипник 9, 51 – Швець 7, 45 пен, Никоненко 53

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Авангард" (Бзів) 0:0

Турнірне положення

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →