closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 2-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 2-го туру
Изменить размер a+ a-
1262
0

Другий тур чемпіонату Київщини обіцяє стати ще цікавішим та непередбачуваним, аніж попередній. Одразу три матчі в однаковій мірі претендують на звання центрального у програмі ігрового дня.

Якщо оцінювати за результати минулого сезону, то найбільш рейтинговим з-поміж інших є поєдинок у Лютежі. На стадіоні "Діназ" п’ята команда за підсумками попереднього чемпіонату – "Межигір’я" (Нові Петрівці) прийматиме діючого чемпіона "Авангард" (Бзів). У новому сезоні обидва колективи стартували з перемоги, проте, переконливими їх не назвати. Підопічні Сергія Карпенка наприкінці зустрічі забили переможний м’яч у ворота "Джуніорс" (Шпитьки), а "Межигір’я" краще використало свої шанси у протистоянні з "Любомиром" (Ставище). У минулому році у Лютежі команди порадували глядачів цікавою та результативною грою, у якій трохи більше поталанило команді Сергія Карпенка. Чекаємо на реванш?

Читайте также: Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Несподіванка у Вишневому та перемога "Авангарда" у дуелі чемпіонів

Інший цікавий матч другого туру відбудеться у Вишневому, де "Музичі" прийматимуть "Десну" з Погребів. Тиждень тому по чемпіонським амбіціям дебютанта вищої ліги було завдано удару, коли "Меліоратор" повів у матчі з рахунком 3:0. Проте, підопічні Володимира Яланського знайшли у собі сили відігратися. "Десна", в свою чергу, стартувала з розгромної перемоги у районному дербі з "Броварами" (6:0). Відзначимо, що саме на стадіоні "Центральний" може спостерігатися найбільше скупчення зірок чемпіонату. Зокрема, очікується поява на полі Андрія Хомина, який у першому турі вистрілив дублем, Олександра Романчука, Андрія Воробея, а також Едуарда Цихмейструка.

Ще один матч з приставкою "ТОП" відбудеться у Щасливому. Там зустрінуться дві, мабуть, найбільш тренерські команди чемпіонату – "Патріот" (Баришівський район) та "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка). Обидва колективи у першому турі здобули перемогу та рішуче налаштовані на те, щоб розвинути успіх. Зауважимо, що у минулому сезоні команди двічі зіграли внічию. Причому у обох зустрічах "Патріот" перемагав (2:0 та 1:0), але дозволив супернику відігратися (2:2, 1:1), двічі пропустивши з 11-метрової позначки від Емануеля Окодуви. До речі, нігерієць досі лікується і у матчі з "Патріотом" цього разу не зіграє.

У поєдинках "Джуніорс" (Шпитьки) – "Зоря" (Владиславка) та "Діназ" (Вишгород) – "Бровари" чітко простежуються фаворити, якими є господарі поля. Будь-який інший результат, окрім їхньої перемоги, буде розцінений як несподіванка. Тоді як в парах "Любомир" (Ставище) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) та "ДГ Шевченківське" (Денихівка) – "Меліоратор" (Буча) суперники мають приблизно рівні шанси на перемогу.

РОЗКЛАД МАТЧІВ 2-ГО ТУРУ ЧЕМПІОНАТУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"Діназ" (Вишгород) – "Бровари"
Лютіж. 12:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Музичі" - "Десна" (Погреби)
Вишневе. 15:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"ДГ Шевченківське"(Денихівка) – "Меліоратор" (Буча)
Денихівка. 16:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Любомир" (Ставище) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький)
Петропалівська Борщагівка. 16:00
Матчі у минулому сезоні: 4:1, 5:0

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Зоря" (Владиславка)
Ірпінь. 16:00
Матчі у минулому сезоні: 6:0, 3:0

"Патріот" (Баришівський район) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
Щасливе. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 2:2, 1:1

"Межигіря" (Нові Петрівці) – "Авангард" (Бзів)
Лютіж. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 1:4, 2:3

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →