closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок України серед аматорів. 1/4 фіналу. Сухі перемоги господарів та гостьовий успіх "ЛНЗ-Лебедин"

Кубок України серед аматорів. 1/4 фіналу. Сухі перемоги господарів та гостьовий успіх "ЛНЗ-Лебедин"
Изменить размер a+ a-
1497
0

Поки в Європі визначалися півфіналісти Ліги чемпіонів, в Україні були зіграні перші матчі 1/4 фіналу Кубка країни серед аматорів. Вагомі заявки на вихід у наступний раунд зробили "Рочин" (Соснівка), "ЛНЗ-Лебедин", "Металург" (Запоріжжя) та "Кристал" (Херсон).

За тиждень найбільш впевнено себе буде почувати чемпіон Черкаської області. Підопічні Василя Гречаного єдині, хто відсвяткував перемогу у гостях. Проте, виїзд до Вінниці не був для "ЛНЗ-Лебедин" простим. Саме "Факел" першим створив реальну нагоду для взяття воріт, коли після ефектного удару футболіста м’яч влучив у стійку. Гості свою відповідь організували наприкінці першого тайму. Вже вкотре у цьому розіграші успіх команді Василя Гречаного приніс стандарт – подачу Боровика зі штрафного замкнув Коломієць.

Кубок України серед аматорів. 1/4 фіналу. Сухі перемоги господарів та гостьовий успіх "ЛНЗ-Лебедин" - изображение 1

По перерві боротьби на полі стало ще більше, що змусило рефері все частіше шукати у кармані жовту картку. На 72-й хвилині Богдан Кондратюк зірвав перспективну атаку господарів, за що отримав "гірчичник" - другий для себе у матчі. Таким чином, гості залишилися в меншості. Проте, вони не просто втримали перемогу, а й спромоглися збільшити перевагу. Стрімку атаку команди завершив Павло Султанов.

З різницею у два м’ячі здолали своїх суперників також "Рочин" та "Кристал". Херсонці у другому таймі дотиснули "ВПК-Агро". Варто відзначити, що гості з Дніпропетровської області не реалізували два пенальті.

Ппідопічні Володимира Підкіпняка, в свою чергу, в обласному дербі переграли минулорічного фіналіста – "Демню". Під час зимової перерви у житті гостей відбулося чимало змін – зокрема, команду очолив Павло Котовенко. Також склад "Демні" поповнили декілька новачків. Найвідомішим з-поміж інших є Тарас Петрівський, який протягом декількох років виступав за львівські "Карпати". Втім, всі ці зміни успіху команді у протистоянні з "Рочином" не принесли. Наприкінці першого тайму у власному штрафному майданчику правила порушив Радюк, за що арбітр призначив пенальті. Андрій Крашевський був близьким до того, щоб врятувати гостей від пропущеного голу. Проте, у підсумку все ж таки програв дуель штатному пенальтисту "Рочина" Миколі Богданову. А у другому таймі команда Володимира Підкіпняка забила другий м’яч. Помилкою Крашевського скористалися Цюпка та Найдишак. Назар до кінця поборовся за м’яч та асистував Олексію, який поцілив у кут воріт.

Кубок України серед аматорів. 1/4 фіналу. Сухі перемоги господарів та гостьовий успіх "ЛНЗ-Лебедин" - изображение 2

Також в рідних стінах переміг запорізький "Металург". За підтримки більш ніж 4000 глядачів команда Володимира Шаповалова здолала "Вікторію" з Миколаїівки. Героями зустрічі можна вважати Ігоря Левченка та Іллю Корнєва. Завдячуючи бездоганній грі голкіпера "Металург" втримав свої ворота на замку, а нападник втілив у забитий м’яч чисельну перевагу команди (наприкінці першого тайму був вилучений Шевкунов).

Кубок України серед аматорів. 1/4 фіналу. Сухі перемоги господарів та гостьовий успіх "ЛНЗ-Лебедин" - изображение 3

Кубок України серед аматорів. 1/4 фіналу. Результати перших матчів

"Рочин" (Соснівка, Львівська обл.) – СКК "Демня" (Львівська обл.) 2:0
Голи:
Богданов 39 пен, Найдишак 66

"Факел" (Липовець, Вінницька обл.) – "ЛНЗ-Лебедин" (Лебедин, Черкаська обл.) 0:2
Голи:
Коломієць 45+1, Султанов 90+2

"Металург" (Запоріжжя) – "Вікторія" (Миколаївка, Сумська обл.) 1:0
Гол:
Корнєв 56

"Кристал" (Херсон) – "ВПК-Агро" (Шевченківка, Дніпропетровська обл.) 2:0
Голи:
Гливий 60, Ольховський 63

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →