closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Альтаїр" (Драбів) – переможець X турніру пам’яті В.В.Першина

"Альтаїр" (Драбів) – переможець X турніру пам’яті В.В.Першина
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
924
0

Драбівський "Альтаїр" другий рік поспіль став переможцем представницького турніру пам’яті заслуженого тренера України, майстра спорту В.В.Першина який протягом багатьох років очолював професіональні команди міста Черкаси і аматорські колективи області та вніс вагомий особистий вклад в розвиток футболу на Черкащині.

Команди, які мають яскраву футбольну історію протистоянь, без розвідки за досить високого темпу розпочали звітний поєдинок. Перша ж атака драбівчан могла стати результативною: Вадим Гонщик, промчавши правим флангом, вирізав м’яча на дальню стійку, втім, удар Дениса Бреуса парирував голкіпер "Базису". Біля протилежних воріт Сергій Мачульський вирвався на ударну позицію, але Андрій Лєнчінков, вчасно полишивши ворота, зумів звузити кут обстрілу – і шкіряна куля оминула "рамку".

Гол відбувся на 8-ій хвилині: Вадим Гонщик класною розрізною передачею видав на хід Олександру Колосу – нападник "Альтаїра" увірвався до карного майданчику і "розстріляв"Владислава Рибака.

Далі були дві спроби Ординського вразити ціль: у першому випадку, після вкидання аута Володимир з дуги пробив над поперечкою, а у другому, ледь не покарав голкіпера за необачно залишені володіння, поціливши від бокової лінії в стійку.

Спроби уманчан перехопити ініціативу у грі (постріл Сергія Новікова на підборі під поперечку під час розіграшу стандарту) наразилися на ще більші неприємності. За хвилину до перерви справжній штурм воріт "Базису" увінчався успіхом – Олександр Колос, протягнувши м’яча, поцілив у стійку, а Володимир Ординський у падінні головою доправив "бандероль" за призначенням – 2:0.

У другому таймі "Альтаїр" зробив тактичні перестанови і став грати по рахунку: вміло збиваючи атакувальні дії суперника проведеними замінами та вичікуючи на помилку свого опонента. І тактика тренерського штабу Романа Поліщука спрацювала – наприкінці матчу третій м’яч затріпотів у сітці воріт кочубіївців – на простріл від Олександра Колоса результативно відгукнувся Максим Кретов.

Також слід відзначити два моменти уманчан на 84-ій хвилині поєдинку – дальній постріл від Юрія Гріщенка та удар в поперечку Сергія Новікова.

На церемонії нагородження почесний трофей із рук Сергія Першина (сина В’ячеслава Володимировича) , як і рік тому, отримав капітан драбівчан Юрій Дмитренко.

"Альтаїр" у всеозброєнні підійшов до офіційного старту нового сезону 2018 року!

Фінал. Турнір пам’яті В.В.Першина.

"Альтаїр" Драбів – "Базис" Кочубіївка 3:0 (2:0)

"Альтаїр":А.Лєнчінков (Я.Магльований, 80), Д.Черниш, Ю.Дмитренко, С.Грищук (О.Євтушевський, 53), В.Вдовика, О.Лобов (Н.Агарін, 86), В.Гонщик (О.Бичков, 65), П.Степанов (А.Білоус, 69), В.Ординський(М.Кретов, 80), О.Колос, Д.Бреус (С.Біда, 57).Тренер: Р.Поліщук.

"Базис": В.Рибак (Р.Білоус), С.Мачульський (С.Кравченко, 79), В.Тастанкулов, Ф.Каплюченко, В.Гірський, А.Тепляков (О.Годований, 70), Ю.Гріщенко, О.Попсуй (О.Бровченко, 73), А.Вальчиковський, С.Новіков, С.Янчук (В.Смілянець, 73). Тренер: С.Янчук.

Голи: О.Колос (8), В.Ординський (44), М.Кретов (87).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →