closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпатської області: відомі усі півфіналісти

Кубок Закарпатської області: відомі усі півфіналісти
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
641
0

Матч-відповідь обох суперників від першого поєдинку особливо не відрізнявся. "Минай" намагався атакувати, а "Бобовище" – вдаватися до контрвипадів. Зрештою долю матчу вирішив один єдиний точний удар Володимира Корнутяка на 26 хв.

ФК "Минай", здобувши впевнену перемогу у першій грі, у другій міг діяти спокійніше. Утім, і це дозволило їм перемогти. А "Бобовищу" слід віддати належне, яке, пропустивши 4 голи у попередньому двобої, зробило висновки і зіграло з меншою кількістю помилок.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Карпати" (Дубове) – 3:0

Голи: Микола Вішован +58, Юрій Яремчук 68, Микола Рус 78.

За сумою двох матчів повинні були виграти "Карпати". Питання полягало тільки в тому які. У підсумку в другій грі спрацювала футбольна логіка: виграла команда, котра була вищою за класом і виступала в ролі господаря.

Перший тайм видався доволі рівним і переможця не виявив. А ось після перерви починаючи з 58 хв. кожні 10 хвилин рахівці забивали голи. При тому перший із пенальті, а в цілому на радість місцевих уболівальників вийшло доволі непогано – 3:0. Отож другий півфіналіст відомий.

ФК "Севлюш" – ФК "Ужгород" – 3:2

(Чедрик Михайло, 8; Остафійчук Олексій, 75; Реплюк Михайло, 77 – Дудаш Михайло, 65; Соскида Руслан, 83)

Двобій подарував цікаве протистояння й хорошу результативність. Ужгородці хоч і не пробилися до наступного кола, але відчайдушно суперничали, а травми кількох провідних гравців у господарів позначилися на боєздатності виноградівського захисту. Тим не менше, "Севлюш" переміг і в другій зустрічі.

Власне, він першим і відкрив рахунок. Єдиний у першому таймі гол забив Михайло Чедрик. Гості теж не відсиджувалися в захисті. Особливо небезпечними були проходи правим флангом Володимира Дурана. Зрештою, у середині другої "сорокап’ятихвилинки" Михайло Дудаш зрівняв рахунок. Здавалося, в ужгородців з’явився шанс, адже в попередній зустрічі вони поступилися тільки 1:2, а на полі суперника вже демонстрували свої атакувальні можливості й раніше. Утім, виноградівці на 75 хв. удало скористалися "стандартом". Зокрема, після подачі кутового на "другому поверсі" результативно зіграв Олексій Остафійчук. За дві ж хвилини вихід Михайла Реплюка приніс і третій гол господарям. До честі представників обласного центру, вони не здалися, і на 83 хв. про себе нагадав Руслан Соскида. Та часу лишалося мало, а рахунок був повністю на боці "Севлюша". Отож бронзовий призер чемпіонату й фіналіст зимової першості виходить до півфіналу.

ФК "Вільхівці" – ФК "Бужора" (Іршава) – 0:0

І повторна зустріч суперників видалася безкомпромісною. Більше того, настільки, що вболівальники не побачили голів узагалі. Щоправда, наприкінці зустрічі ближчими до успіху були бужорці. Та на останньому рубежі безпомилково діяв воротар "Вільхівців" Віталій Гринишин. Отож команда з Тячівщини, зігравши внічию та перемігши в першому поєдинку 1:0, має привід для радощів, адже стала півфіналістом Кубка. Це вагомий здобуток колективу в сезоні, який тільки розпочинається.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →