closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Юність" (Верхня Білка) - "Нива" (Теребовля) 0:1

Товариський матч. "Юність" (Верхня Білка) - "Нива" (Теребовля) 0:1
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
628
0

7 квітня теребовлянська "Нива" у спарингу зустрічалася з переможцем меморіалу Ернеста Юста 2018 року – командою "Юність" (В. Білка, Львівська область). Підопічні Вадима Лазоренка святкували перемогу з рахунком –1:0.

Першу небезпечний момент організували теребовлянці. З місця лівого крайнього Руслан Луцик зробив передачу зі штрафного, а Олег Никеруй завдав удар головою, однак м’яч пішов вище воріт. На 10-й хвилині гравці "Ниви" організували швидку контратаку на вістрі якої опинився Руслан Луцик. Вийшовши сам на воротаря суперника, Руслан забарився з ударом і його наздогнав центральний оборонець "Юності" і… завалив півзахисника "Ниви" у карній зоні. Однак арбітр не наважився призначити пенальті у ворота господарів поля. А на 13-х хвилині перевага теребовлянської команди втілилася в забитий гол. Стало це після стандарту. Руслан Луцик зробив подачу з кутового, а форвард, який перебуває у розташуванні теребовлянської команди на перегляді, виграв повітря в оборонців "Юності" і ударом головою пробив по воротах. М’яч вдарившись в землю опинився у воротах (1:0). Автор першого м’яча міг записати на свій рахунок дубль, але його з близької відстані на 33-й хвилині його удар заблокували оборонці суперника.

У дебюті другого тайму після флангового навісу Ігоря Сороцього 100-відсоткову нагоду відзначитися мав Олег Никеруй, однак метрів з восьми ударом головою він пробив вище воріт. Потужно зі штрафного на 70-й хвилині пробив Віктор Ковалик, але цього разу надійно зіграв кіпер "Юності". Два хороших моменти мав Ємельянов, але вигравши повітря в опікунів, в одному епізоді надійно зіграв воротар, а в іншому м’яч розминувся з воротами в кількох сантиметрах. Також заставив добряче попотіти оборонців "Юності" Ігор Сороцький, але і він в одному з епізодів не зумів поцілити в рамку воріт з вбивчої позиції.

Львів’ян ж за весь матч створили лише два небезпечних моменти. У першому таймі з їхньої сторони був небезпечний штрафний (надійно зіграв кіпер "Ниви"), а в другому їхній атакувальний гравець метрів з 18-ти влучний у стійку…

Теребовлянська "Нива" у звітному матчі виступала в такому складі: воротар на перегляді (Жигалюк, 60) – Данилюк, В. Сороцький (Сухецький, 74), Полянчук (Ковалик, 46), Голованьов (Ю. Никеруй, 60) – Макогон (Тітунін, 60), О. Никеруй, Луцик (Штанкевич, 60), Бодак (І. Сороцький, 46), півзахисник на перегляді (Шелія, 46) – нападник на перегляді (Ємельянов, 46).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →