closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Несподіванка у Вишневому та перемога "Авангарда" у дуелі чемпіонів

Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Несподіванка у Вишневому та перемога "Авангарда" у дуелі чемпіонів
Изменить размер a+ a-
2647
0

Відгриміли баталії першого туру чемпіонату Київської області. Хоча крапку в ньому ставити зарано, бо завершальний матч відбудеться у середу, 11 квітня, певні висновки вже можна зробити.

Отож, автором найгучнішої сенсації стартового ігрового дня став "Меліоратор". Хоча, зважаючи на перебіг подій на футбольному полі, команда Дмитра Дубаса після завершення матчу навряд чи була задоволена таким підсумком. На перерву бучанці пішли, перемагаючи в гостях "Музичі" з рахунком 2:0, а на початку другої половини зустрічі забили третій м’яч! Проте, перемогу "Меліоратор" не втримав. Незважаючи на те, що "Музичі" через проблеми з заявкою недорахувалися основного воротаря, Андрія Бойка та Юрія Шевеля, в складі команди все рівно вистачало гравців з величезним досвідом гри на найвищому рівні. Зокрема, в стартовому складі команди з’явилися Олександр Максимов, Андрій Хомин, Володимир Самборський, Олександр Ситник, Олександр Антоненко, а на заміну вийшов Олександр Романчук. Протягом п’ятнадцяти хвилин у середині другого тайму музичанці тричі вразили ворота суперника і таким чином здобули одне очко. Дублем вистрілив Андрій Хомин – вихованець київського "Динамо", який в Україні став відомим завдяки виступам за "Борисфен" (Бориспіль), "Металіст" (Харків), "Арсенал" (Київ) та "Говерлу" (Ужгород).

Центральний матч ігрового дня відбувся у Щасливому, де зустрілися чемпіони Київщини двох попередніх сезонів. "Джуніорс" за грою та кількістю створених гольових моментів ні в чому не поступався "Авангарду" - ба більше, навіть у дечому переважав команду Сергія Карпенка. Проте, вчетверте поспіль поступився бзівчанам з рахунком 0:1. Вирішальний гол наприкінці зустрічі провів кращий гравець минулорічного чемпіонату – Петро Кондратюк, який вдало зіграв на добиванні.

З перемоги розпочав виступи у новому сезоні й "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка). У Миронівці підопічні Олега Самченка доволі легко здолали "Зорю" з Владиславки. Долю зустрічі вирішив дубль одного з ветеранів команди – Микити Шорнікова. Перший гол 28-річний півзахисник провів класним ударом метрів з 30-35, а по перерві він реалізував пенальті, призначений за фол проти Владислава Коби.

Найбільших перемог в турі здобули "Патріот" (Баришівський район) та "Межигір’я" (Нові Петрівці). Команда Євгена Щербини на виїзді здолала найтитулованішого учасника цьогорічного чемпіонату - "Діназ" (Вишгород), який повернувся до вищої ліги після дворічної перерви.

Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Несподіванка у Вишневому та перемога "Авангарда" у дуелі чемпіонів - изображение 1

Започаткував розгром суперника Олександр Гайовий, який реалізував пенальті за фол Крохмаля проти Килипенка. Наприкінці першого тайму перевагу представника Баришівського району подвоїв Дмитро Горстка. Екс-гравець "Чайки" (Петропавлівська Борщагівка) головою замкнув подачу Артура Купрія зі штрафного. По перерві успіх команди розвинув Килипенко. Артем також головою переправив м’яч у ворота після подачі партнера з центра поля (відзначимо позиційну помилку воротаря). А потім знову відзначився Дмитро Горстка. Прудконогий хавбек, здавалося, вже втратив м’яч, але швидко підскочив на ноги, проскочив поміж двох захисників та переграв голкіпера.

"Патріот" виграв би матч з "сухим" рахунком, якби наприкінці зустрічі прикрої помилки не припустився воротар команди. Василь Скибенко буквально подарував супернику м’яч на підступах до власного штрафного майданчика. Цим скористалися Сергій Долженко та Валентин Корешков. Перший виступив у ролі асистента, а другий став автором гола престижу.

"Межигір’я" також здолало свого суперника з різницею у три м’ячі. Хоча "Любомир" аж ніяк не заслуговував такої гіркої долі. Підопічні Артем Іллічова відрізками гри навіть переважали суперника, проте, своїми моментами не скористалися.

Ще в одному матчі першого туру голів глядачі не побачили. Хоча моментів у новачка чемпіонату – "ДГ Шевченківське" (Денихівка), як і у "Переяславщини", не бракувало.

Чемпіонат Київської області. Результати 1-го туру

"Діназ" (Вишгород) – "Патріот" (Баришівський район) 1:4
Голи:
Корешков 89 — Гайовий 41 пен, Горстка 44, 74, Килипенко 63

"Музичі" - "Меліоратор" (Буча) 3:3
Голи:
Сирота 61, Хомин 73, 78 – Кучеренко 27, Кокота 36, Лавренюк 50

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) – "ДГ Шевченківське" (Денихівка) 0:0

"Зоря" (Владиславка) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) 0:2
Голи:
Шорніков 32, 76 пен

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Любомир" (Ставище) 3:0
Голи:
Возний 4, Гагуха 88, Білошицький 90

"Авангард" (Бзів) – "Джуніорс" (Шпитьки) 1:0
Гол:
Кондратюк 85

"Десна" (Погреби) – "Бровари" відбудеться 11 квітня

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →