closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Агрон-ОТГ" (Великі Гаї): чемпіон Тернопільщини розраховує на чисельну групу новачків

"Агрон-ОТГ" (Великі Гаї): чемпіон Тернопільщини розраховує на чисельну групу новачків
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
5413
0

Чемпіон Тернопільської області – "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) продовжує підготовку до початку нового сезону. У міжсезоння склад команди поповнили сім досить відомих у області футболістів. Новачками колективу стали: Руслан Мазур, Артур Дорі, Сергій Лук’янов, Михайло Оконський, Тарас Семенець, Роман Андрієшин, Роман Гаврилюк. Всі вони є вихованцями тернопільського футболу і мають досвід виступів на професійному рівні.

Так, Руслан Мазур свого часу захищав ворота тернопільської "Ниви". 26-річний воротар раніше вже виступав за "Агрон-ОТГ" - зокрема, у 2016-му році провів за команду у чемпіонаті Тернопільської області сім матчів. Минулий сезон Мазур відіграв у зборівському "Колосі" (13 матчів).

Сергій Лук’янов – ще один колишній футболіст "Ниви". Хоча за "жовто-зелених" він виступав ще на початку 2000-х. 33-річний футболіст вже тривалий час грає на аматорському рівні. Попередні декілька років Лук’янов провів на Хмельниччині, де ставав чемпіоном ("Агробізнес") та бронзовим призером ("Случ" Старокостянтинів) обласного чемпіонату.

Попереднім клубом Артура Дорі (61/2) та Романа Гаврилюка (113/8) був професійний ФК "Тернопіль". Хоча останній встиг після нього пограти ще за "Ниву" з Теребовлі у чемпіонаті України серед аматорів (24/2). Тарас Семенець перейшов до "Агрон-ОТГ" з ФК "Бережани", за який він виступав протягом двох років (26/4), а Михайло Оконський попередні роки провів у теребовлянській "Ниві".

Щодо Романа Андрієшина, то після "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) і "Ниви" (Тернопіль) він виступав у Івано-Франківській області за "Тепловик-ДЮСШ-3" (10/1).

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →