closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Факел" (Липовець) - збірна Житомирської області 0:1

Изменить размер a+ a-
501
0

У четвер, 5 квітня, на стадіоні спорткомплексу "Нива" у рамках підготовки до Кубку Регіонів ФФУ збірна Житомирської області – під керівництвом головного тренера Миколи Подранного та помічника тренера Юрія Романова – провела товариський поєдинок проти ФК "Факел" (Липовець).

За згодою тренерів команд, матч був розбитий на три тайми – по 30 хвилин. Збірна Житомирської області продемонструвала впевнену гру, весь поєдинок створюючи пожежу біля воріт суперника. У другій половині за рахунку 0:0 один із потенційних кіперів збірної – Олег Гутник парирував 11-метровий. А в третьому таймі пресинг і командна гра призвели до голу збірної Житомирської області – м’яч на рахунку Максима Бортника. Також приємно відзначити теплу й дружню атмосферу, яка панувала в колективі.

Підтримати нашу команду до Вінниці приїхали перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Віктор Радушинський та заступник голови федерації Володимир Дорошенко.

У товариський грі головний тренер Микола Подранний переглянув потенційних кандидатів до складу збірної. Частина гравці з області, які через певні причини не мали змоги зіграти у спарингу проти команди з Вінницької області, будуть задіяні в наступних спарингах.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →