closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Минай" - "Альянс" (Липова Долина) 1:0

Товариський матч. "Минай" - "Альянс" (Липова Долина) 1:0
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3720
0

Чемпіони та володарі Зимової першості Закарпаття перевірили свої сили з однією з кращих команд Сумщини – зіграли товариську гру з ФК "Альянс" (Липова Долина). Таке собі протистояння українського футбольного Заходу та Півночі.

І воно вийшло доволі цікаве. ФК "Альянс" - хоч команда і маловідома закарпатцям (все-таки, виступають лише на обласному рівні), але доволі міцна та з характером. І у цьому встигли переконатися як футболісти "Миная" так і невелика кількість вболівальників, яким вдалося спостерігати за цим поєдинком у "Камелоті".

Футболісти "Альянсу" продемонстрували вміння контролювати м’яч та боротися в центрі поля. Обидві команди нав’язували боротьбу і пробували володіти мячем. Саме у такому ключі проходила перша половина матчу.

У другому таймі Ігор Харьковщенко випустив практично інший склад – все-таки, гар товариська. І наша команда таки домоглася свого – забила гол. А все завдяки майстерності наших лідерів – капітан Владислав Микуляк віддав зрячу передачу на Роберта Гегедоша, який вчасно помітив вихід з-за меж штрафного голкіпера гостей. "Черпачок" від Гегедоша і 1:0.

У команд ще було декілька не надто гострих моментів, але результат гри не змінився – чергова перемога "Миная" з рахунком 1:0.

Ця гра була досить важлива для нашої команди. Чому? Пояснив головний тренер ФК "Минай" Ігор Харьковщенко.

"Ми грали проти молодої та добре навченої команди, - зазначив він після гри. – Це був дуже хороший поєдинок. Він був важливий з точки збору потрібної інформації. Під час поєдинку відпрацьовували декілька тактичних схем. У першому таймі ми добре діяли у обороні, але ось вихід з оборони в атаку не вдавався так як треба. В другому таймі випустили зовсім інших футболістів і вдалося забити гол. Звісно, не можна бути задоволеним на всі 100% - для тренера це "золоте правило". Є ще над чим працювати. Але загалом це був хороший контрольний поєдинок, який дає змогу підготуватися до аматорського чемпіонату України. Також під час матчу переглядали ряд нових футболістів, які перебувають на перегляді".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →