closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Вашкеба: "Футбол, футбол і ще раз футбол!"

Василь Вашкеба: "Футбол, футбол і ще раз футбол!"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
987
0

Серед постатей сучасної виноградівської команди виокремлюється 20-річний футболіст, який грає на позиції опорного півзахисника. Він уходить до "основи" "Севлюша" і багатьом уже відомий. Отож пропоную інтерв’ю з Василем Вашкебою.

– У кожного футболіста є своя біографія. Які з її сторінок уже заповнені?

– Починав я грати десь у 7-8 років у Виноградові в тренера Івана Білака. Десь у 12-річному віці перейшов у ДЮФК "Мукачево", а потім переїхав до Маріуполя, де займався в місцевій футбольній школі.

– Як виник останній варіант?

– Ми грали в першій лізі чемпіонату України серед футболістів 1997–1998 років народження. Потрапили до фіналу, який і відбувся в Маріуполі. Там виступав за команду U-19, два матчі провів у "дублі", а за якийсь час повернувся до Виноградова.

– Минулий сезон для "Севлюша" фахівці й уболівальники оцінюють по-різному. Хтось каже, що чемпіонат вийшов відносно невдалим, а хтось – цілком непоганий, оскільки команда потрапила до числа призерів.

– Я думаю: ми могли зіграти й краще, адже в колективу високий потенціал. Та десь "недотягнули". Можливо, не вистачило фарту. Намагатимемося краще діяти в нинішньому сезоні.

– З одного боку, він не за горами, з іншого – уже розпочався. Зокрема, завершилася зимова першість як підготовчий етап і в розпалі Кубок області. Команда стала грати краще?

– Думаю, що додала. І цілком пристойно. Особливо, на мою думку, помітні зрушення в колективних діях.

– Що змінилося з приходом Валентина Слюсаря на тренерську посаду?

– Багато що. Тренувальний процес по-новому відбувається. Ставлення до футболістів інше… Узагалі кожен наставник привносить щось своє. Нинішній – не виняток. І вважаю: це помітно.

– Ваші слова означають, що "Севлюш" змагатиметься в цьому сезоні за чемпіонський титул?

– Ну, спочатку потрібно виграти Кубок Закарпаття, а там, гадаю, і чемпіонат. У будь-якому разі перед "Севлюшем" на 2018 рік ставитимуться найвищі завдання, адже виноградівська команда входить до топ-кращих в області.

– Крім того, щоб виграти Кубок і чемпіонат області, які у Вас іще мрії?

– Мрія, мабуть, як і в кожного футболіста, – пограти десь на високому рівні.

– А на якій позиції подобається найбільше?

– У ролі опорного півзахисника. Можу також бути плеймейкером.

– Який із зіграних матчів найбільше запам’ятався?

– Думаю, проти ужгородців, коли вдома виграли з рахунком 3:0. Коли виходжу на поле, то завжди думаю тільки про те, аби команда перемагала. Це природно, адже у футболі кожен прагне виграшу.

– А чого, крім футболу, прагне Василь Вашкеба ще?

– Поки я живу тільки футболом. Футбол, футбол і ще раз футбол! Навіть коли дивлюся телевізор, то вмикаю матчі. Особливо стежу за перипетіями чемпіонату України. Правда, найбільше вболіваю за "Барселону".

– Незабаром Великдень, а частина християн його вже зустріла. Якими б словами привітали з нагоди свята?

– Я йду святити паску. Це великий день. Бажаю всім воскресіння душ, щоб зустріли Великдень із добром. І хай воскресає закарпатський футбол…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →