closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Іскра" (Теофіполь) - "Вишнівець" 1:4

Товариський матч. "Іскра" (Теофіполь) - "Вишнівець" 1:4
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1363
0

1 квітня чвертьфіналіст Ліги чемпіонів Тернопільщини та команда, яка заявилася на першу лігу чемпіонату Тернопільської області у Теофіполі (Хмельницька область) провела спаринг проти місцевої "Іскри" і за рясного дощу перемогла суперника з рахунком – 4:1.

"Іскра" з Теофіполя планує заявитися на чемпіонат Хмельницької області, тому представляє собою доволі боєздатний колектив. Однак протистояти "Вишнівцю" суперник на рівні не зумів. Вишнівецька команда один гол забила у першому таймі (автор м’яча Михайло Войцещук) і три в другому – В. Городецький, М. Борисевич, В. Мацюк. У другому таймі при рахунку 3:0 суперник зумів один м’яч відіграти, але це для нього було слабкою втіхою.

ФК "Вишнівець" виступав у такому складі: Горліцкий М., Гарбуз І., Борисевич М., Лисий В., Лукащук А., Мусій І., Войцещук М., Критюк Олег, Чабай С., Галадза Н., Щербатюк Д. На заміну виходили:Федорчук С., Загородній Н., Щербатюк Д., Грицюк О., Городецький В., Критюк Олександр, Мацюк В., Саєнко А., Барва С., Луб’янецький Д.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →