closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпатської області: огляд перших чвертьфінальних матчів

Кубок Закарпатської області: огляд перших чвертьфінальних матчів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
448
0

Дощова погода позначилася на діях футболістів, і загалом голів було забито дещо менше ніж зазвичай. Незважаючи на це, команди продемонстрували привабливий футбол, у більшості зустрічей довівши: за два кроки до фіналу дійсно грають достойні один одного суперники.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Вільхівці" – 0:1

(Куцин Іван, 71)

Команди продемонстрували пристойний і коректний футбол. Діяти довелося на важкому від вологи полі. Тим не менше до перерви щонайменше по два небезпечні моменти створили обидва суперники. У другому таймі принциповий характер протистояння не змінився, хоч перевага була на боці іршавців. На 69 хв. господарі провели небезпечну атаку, однак не забили зі зручного становища. А ось невдовзі гості свого шансу не впустили. Зокрема, скориставшись незгодженими діями воротаря й захисників "Бужори" плюс що м’яч потрапив у воду, Іван Куцин відкрив рахунок. Попри подальші спроби візаві зрівняти рахунок "Вільхівці" діяли впевнено й здобули важливу перемогу на виїзді.

ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Карпати" (Рахів) – 1:1

(Приймак Микола, 43 – Пташник Юрій, 89)

Карпатське дербі теж виявилося на славу. Жоден із колективів не хотів поступатися, а вирішальними в матчі стали останні хвилини таймів. І якщо футболісти Дубового зусиллями Миколи Приймака забили гол "у роздягальню", то рахівським уболівальникам варто було при собі мати й валідол. Утім, за хвилину до кінця Юрій Пташник установив таки паритет і перед матчем-відповіддю подарував своїй команді значно вищі шанси на загальний успіх.

ФК "Ужгород" – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 1:2

(Дуран Володимир, 9 – Вашкеба Василь, 16; Чонка Юрій, 55)

Чергове принципове протистояння двох відомих команд. І як у минулому чемпіонаті, виїзну перемогу здобув його бронзовий призер. У першому таймі завдяки влучним ударам Володимира Дурана й Василя Вашкеби колективи обмінялися голами. А майже одразу після перерви "Севлюш", уважно діючи в захисті, завдяки Юрію Чонці все ж зумів здобути вікторію. Для виноградівців важливий виграш перед зустріччю в рідних стінах.

ФК "Минай" – ФК "Бобовище" – 4:0

(Пиняшко Василь, 12; Вагін Ігор, 26; Гегедош Роберт, 75; Дзьоба Едурд, 82)

Навіть у поєдинку різних за рангом команд футбол видався цікавим. Зрозуміло, що більше захищатися доводилося "Бобовищу", і фрагментами це виходило досить непогано. Та клас є клас. "Минай" поки не втомився перемагати й зумів забити чемпіонові Західної зони першої ліги чотири голи. Якщо в першому таймі основні події розгорнулися на його початку та в середині, то після перерви кульмінаційними стали хвилини ближче до завершення поєдинку.

У трьох із чотирьох поєдинків гості, а в одному господарі зробили вагому заявку на загальний успіх. Та чи погодяться з цим їх суперники, чи не зіграє привабливий рахунок злий жарт? Зачекаємо ігор-відповідей.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →