closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Пономарьов: "Верхня Білка, мабуть, більше хотіла виграти"

Віталій Пономарьов: "Верхня Білка, мабуть, більше хотіла виграти"
Изменить размер a+ a-
996
0

Віталій Пономарьов (головний тренер "Миколаєва") – про фінальну дуель Меморіалу Ернеста Юста з "Юністю" з Верхньої Білки (0:3):

"Це футбол. Ми знали, що фінальні ігри не бувають простими. Допустили більше помилок, тому програли. В таких матчах перший гол багато означає. Загалом за грою – я би не сказав, що була чиясь суттєва перевага. Верхня Білка більш сконцентрована і, мабуть, більше хотіла виграти. Наш суперник здобув заслужену перемогу, з чим його вітаю. 0:3 в першому таймі – після такого важко оговтатися. Я вдячний хлопцям, що в другій половині зустрічі вони не опустили руки, продовжили грати і намагалися вирівняти ситуацію.

Ми розглядали турнір пам’яті Ернеста Юста насамперед як можливість підготуватися до нового чемпіонату, але, звичайно, якщо дійшли до фіналу, то хотіли перемогти. На жаль, нам не вдалося це зробити… Щоправда, без поразок не буває перемог. Продовжимо підготовку до сезону, перейдемо на трав’яне поле. В середу, 4-го квітня, запланували товариську зустріч зі соснівським "Рочином". Відповідно до календаря Прем’єр-ліги Львівщини, в нас досить складні перші тури, проте ми намагатимемося відстояти титул чемпіона області".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →