closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Вадим Лазоренко: "Перед "Нивою" стоїть висока планка – виступ у другій лізі

Вадим Лазоренко: "Перед "Нивою" стоїть висока планка – виступ у другій лізі
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
672
0

Новий головний тренер теребовлянської "Ниви" Вадим Миколайович Лазоренко переглянувши контрольний поєдинок з "Кордією" (Муроване, Львівська область), відзначив, що судити про силу його нових підопічних поки не може, адже йому не знайомий як рівень суперників, так і те, в яких кондиціях знаходяться теребовлянські футболісти, оскільки він їх вперше побачив у грі.

Читайте также: Вадим Лазоренко очолив "Ниву" (Теребовля)

– Команда перемогла і це приємно, але якихось висновків робити не буду, адже поки придивляюся до своїх підопічних, вивчаю клубну інфраструктуру. З побаченого, приємно, що президент клубу Степан Степанович Никеруй дивиться в майбутнє і з керівництвом міста планомірно розвивають спортивну інфраструктуру. Що ж до гравців, то можу сказати одне – кожен з них отримає шанс показати себе, а гратимуть у офіційних матчах ті футболісти, які виявлять кращу наполегливість на тренуваннях та в контрольних поєдинках. Усі в команді та клубі мають працювати над досягненням поставлених завдань, адже перед "Нивою" стоїть висока планка – виступ у другій лізі. Маємо не так багато часу, однак я впевнений, що нам все вдасться, – сказав Вадим Лазоренко.

Нагадаємо, Вадима Лазоренка президент ФК "Нива" (Теребовля) Степан Степанович Никеруй представнив команді вчора, 31 березня. Футболісти отримали кілька днів на відпочинок, а з вівторка, 3 квітня, команда вже працюватиме з новим коучем, готуючись до першого офіційного матчу 2018 року, який відбудеться у Теребовлі, 15 квітня. Того дня "Нива" у рамках другого кола аматорського чемпіонату України прийматиме земляків з чортківського "Кристалу".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →