closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Вадим Лазоренко очолив "Ниву" (Теребовля)

Вадим Лазоренко очолив "Ниву" (Теребовля)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1178
0

Напередодні старту другого кола чемпіонату України серед аматорів керівництво теребовлянської "Ниви" вирішило змінити головного тренера команди. Сьогодні, 30 березня, президент футбольного клубу Степан Никеруй представив команді нового наставника, яким став відомий в Україні фахівець – Вадим Миколайович Лазоренко.

53-річний спеціаліст раніше очолював "Систему-Борекс" (Бородянка), "Оболонь" (Київ), "Рось" (Біла Церква), "Десну" (Чернігів) та "Сталь" (Дніпродзержинськ), працював у тренерському штабі київського "Арсеналу", запорізького "Металургу" та луцької "Волині", а останнім його місцем роботи була полтавська "Ворскла", у якій він асистував Василю Сачку. На початку року Вадим Лазоренко побував на стажуванні у іспанському "Вільяреалі".

Зазначимо, що Назар Козак, який готував команду до другого кола чемпіонату України серед аматорів, залишається в клубі. Відтепер він обійматиме посаду помічника головного тренера.

Дебют Вадима Лазоренка відбудеться 7 квітня: у цей день "Нива" в рамках 11-го туру чемпіонату України прийматиме "Кристал" з Чорткова.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →