closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) - "Покуття" (Коломия) 2:1

Товариський матч. "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) - "Покуття" (Коломия) 2:1
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
976
0

28 березня чемпіон Тернопільської області 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ" у Синькові (Заліщицький район) на футбольному полі з штучним покриттям у спарингу зустрічався з учасником аматорського чемпіонату України "Покуттям" з Коломиї (Івано-Франківська область) і переміг суперника з рахунком – 2:1.

Рахунок у матчі відкрили номінальні господарі. Після прострільної передачі Сергія Лук’янова, у ближній кут точно пробив кращий бомбардир минулорічного чемпіонату області Роман Мельник (1:0). За мінімальної переваги на користь великогаївської команди завершився перший тайм.

У другому таймі суперник з Івано-Франківщини зрівняв рахунок. Після кутового атакувальний гравець "Покуття" ударом головою замкнув дальню стійку (1:1). І все ж саме представник Тернопільської області святкував перемогу. Анатолій Гринченко зробив навісну передачу зі штрафного, яку в один дотик замкнув Михайло Оконський, який вийшов на заміну (2:1).

Великогаївська команда виступала в такому складі: Руслан Мазур, Сергій Лук’янов, Анатолій Гринченко, Олег Лівіцький, Андрій Пастернак, Тарас Глухан, Роман Андрієшин, Дмитро Коник, Тарас Семенець, Микола Когут, Роман Мельник. На заміну виходили: Михайло Оконський, Петро Кривий та гравець на перегляді.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →