closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Микола Оприск: "Фінал Меморіалу Юста буде видовищним"

Микола Оприск: "Фінал Меморіалу Юста буде видовищним"
Изменить размер a+ a-
803
0

Президент "Миколаєва" – про майбутнього суперника й очікування від фінального матчу престижного турніру міжсезоння під егідою Федерації футболу Львівської області.

– Миколо Петровичу, чи помітили Ви прогрес "Миколаєва" на шляху до фіналу Меморіалу Ернеста Юста?

– Наприкінці січня ми розпочали підготовку до нового сезону. "Миколаїв" стартував із трьох перемог на груповому етапі Меморіалу Ернеста Юста і, відповідно, вийшов із групи з першого місця. Далі у всіх матчах плей-оф ми впевнено перемагали. Чим ближче до фіналу, тим більш фізично готовою і збалансованішою ставала наша команда. Крім цього, ми зіграли товариські поєдинки, давши футболістам більше ігрової практики. Зокрема, помірялися силами з винниківським "Рухом", стрийською "Скалою", "Карпатами" U-17, "Кордією" з Мурованого.

Наполегливо тренуємося тричі на тиждень. Це дало результат, адже ми дійшли до фінальної дуелі. Миколаївці стали зігранішими, новачки гармонійно влилися в колектив. Перейдемо на трав’яне покриття (до цього готувалися на штучному), перегрупуємося і підійдемо до старту нового сезону в бойовій готовності. Головний тренер "Миколаєва" Віталій Пономарьов підібрав хороших футболістів, створив колектив, де хлопці б’ються один за одного. Торік його цілком заслужено визнали найкращим тренером області.

– Що скажете про свого суперника у фіналі Меморіалу Ернеста Юста – "Юність" із Верхньої Білки?

– Цей суперник нам добре відомий. Торік ми двічі зустрічалися в чемпіонаті, по разу в Кубку і Суперкубку Львівщини. З того часу Верхня Білка суттєво підсилилася. Це серйозна, збалансована команда, у складі якої грають досвідчені виконавці. Під керівництвом Богдана Костика вона додала в ігровому плані, стала впевненіше грати. Ми боротимемося за перемогу на турнірі. Намагатимемося пресингувати суперника, швидко виходити з оборони в атаку. Для цього в нас є відповідні виконавці. Спереду в "Миколаєві" грає найкращий бомбардир минулої Прем’єр-ліги Львівщини Ігор Балух, через якого будуватимемо атакувальні дії.

– Які Ваші враження від організації фінального матчу Меморіалу Ернеста Юста 2018?

– Цього року Федерація футболу Львівської області піднесла фінал турніру пам’яті Ернеста Юста на вищий рівень. Запланована пряма телевізійна трансляція на телеканалі НТА, якісна фото- і відеозйомка. З Верхньою Білкою в нас особливі стосунки, тож, думаю, вирішальний двобій буде видовищним і багатим на гольові моменти, а вболівальники отримають задоволення. Організовуємо поїздку наших фанатів на фінал у Винники. Чекаємо від них потужної підтримки.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →