closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олександр Ролько: "Вболівальники надовго запам’ятають фінал Меморіалу Юста"

Олександр Ролько: "Вболівальники надовго запам’ятають фінал Меморіалу Юста"
Изменить размер a+ a-
1450
0

Президент "Юності" з Верхньої Білки, яка, відповідно до жеребу, буде номінальним господарем фіналу Меморіалу Ернеста Юста – про майбутнього суперника й очікування від фінального матчу престижного турніру міжсезоння під егідою Федерації футболу Львівської області.

– Олександре Вікторовичу, як Ваша команда йшла до фіналу Меморіалу Ернеста Юста?

– В середині січня ми розпочали тренувальні збори. Ще тоді поставили завдання пройти якомога далі на Меморіалі Ернеста Юста. Верхня Білка третій рік поспіль бере участь у цьому турнірі. Перший раз дійшли до 1/8 фіналу, торік – до чвертьфіналу, тепер гратимемо у фіналі. Всі матчі були непростими. Я радий, що ми дійшли до вирішального двобою. Ще до старту змагань зіграли товариський поєдинок із "Мостиською", оцінили стан гравців. Тренери "Юності" вирішили спробувати сили команди у спарингах із серйозними суперниками, зокрема, "Львовом" і "Прикарпаттям" із другої ліги України. Загалом ми гідно їм протистояли.

Тренер-гравець Верхньої Білки Богдан Костик демонструє хороші результати. Він хоче проявити себе в нашому клубі. У тренерській роботі йому допомагає Юрій Кудінов, котрий удосталь пограв в Україні на найвищому рівні. Досвідчені гравці, які захищають кольори Верхньої Білки, такі, зокрема, як Віталій Романюк, Ярема Каваців, Володимир Федорів, мають стати прикладом для молодих хлопців, давати їм підказки, підштовхувати до якісної гри.

– Що скажете про суперника "Юності" з Верхньої Білки у фіналі Меморіалу Ернеста Юста – команду Миколаєва?

– В Миколаєві дуже люблять футбол. Чимало вболівальників підтримують миколаївців на виїзді. Віталій Пономарьов зібрав у команді досвідчених і майстерних гравців. Це свідчить, що миколаївський клуб високо підняв планку і насамперед спробує захистити титул чемпіона Львівщини, який завоював торік. "Миколаїв" – сильна, згуртована команда. Завдання нашого тренерського штабу – поставити підопічним таку гру, аби ми перемогли у фіналі. Також організовуємо поїздку автобусом уболівальників Верхньої Білки у Винники на фінал, за що я щиро вдячний братам Олегу і Роману Буракам.

– Як оціните організацію фіналу цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста?

– Приємно, що оновлена Федерація футболу Львівської області приділяє особливу увагу фінальному поєдинку турніру. За дотриманням правопорядку на стадіоні стежитимуть правоохоронці і стюарди, кожному з керівників клубів-фіналістів доручено провести з уболівальниками розмови щодо недопущення провокацій. Уперше відбудеться пряма телетрансляція вирішальної зустрічі. Таким чином, шанувальники футболу запам’ятають цю мить надовго, незалежно від того, хто переможе. Запрошую всіх підтримати команди!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →