closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1870
0

У неділю, 25 березня, відбулися чвертьфінальні матчі Меморіалу Кирсанова-2018. Цікаво, що одразу у трьох з них доля путівки до наступного раунду визначилася у футбольній лотереї – серії пенальті.

Мабуть, найцікавішим протистоянням 1/4 фіналу стала зустріч "Патріота" (Баришівський район) та "Фортуни" (Андрушівка). Підопічні Сергія Корнійчука розпочали матч, як то кажуть, з місця в кар’єр. Вже на п'ятій хвилині представник Житомирщини перемагав з рахунком 2:0.

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів - изображение 1

Голи Павла Дацюка та Ярослава Литвина наче холодною водою обдали "Патріот". Підопічні Євгена Щербини одразу прокинулися та заграли у свій комбінаційний футбол. Виправити ситуацію команда, що представляє Баришівський район, могла ще до перерви. Нагод для взяття воріт було вдосталь, проте, реалізація залишила бажати кращого. Хоча один гол "Патріот" все-таки відіграв. Відзначився Ігор Кострома, якому з лівого флангу зручну передачу віддав Артур Купрій.

По перерві підопічні Євгена Щербини продовжили насідати на ворота суперника та створювати гольові моменти. Врешті-решт, "Патріот" відігрався: новачок колективу Денис Драгомирецький підключився до атаки, яку завершив результативним ударом з-меж штрафного майданчика.

Читайте также: Меморіал Кирсанова-2018. Непередбачувана розв'язка групових перегонів

Надалі команда Євгена Щербини доклала максимум зусиль, щоб не доводити справу до серії післяматчевих пенальті. Найкращу нагоду принести "Патріоту" перемогу мав Ігор Кострома. Нападник вийшов віч-на-віч з воротарем, але після його удару м’яч влучив у поперечину.

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів - изображение 2

Варто зазначити, що "Фортуна" в обороні також не відсиджувалася. Команда Сергія Корнійчука активно шукала своє щастя на контратаках і також мала нагоди для того, щоб здобути перемогу у основний час. Зокрема, удар Дацюка з-меж штрафного майданчика у ефектному стрибку відбив Василь Скибенко, а Ярослав Литвин якому асистував все той же Павло, схибив з вбивчої позиції. Відвернулася фортуна від "Фортуни", як би це парадоксально не звучало, й у серії пенальті. Удар Дацюка парирував Скибенко, а Лозовий взагалі не влучив у ворота.

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів - изображение 3

"Патріот" (Баришівський район) – "Фортуна" (Андрушівка) 2:2, по пенальті – 4:2
Голи:
Кострома 32, Драгомирецький 66 – Дацюк 3, Литвин 5

Єдиним чвертьфінальним протистоянням, у якому переможець визначився у основний час, став матч "Авангард" (Бзів) – "Меркурій" (Київ). Хоча і в цій парі все могла вирішити серія пенальті, якби у компенсований арбітром час Сергій Зелді з близької відстані переграв Дмитра Міхєєва.

За свідченням очевидців, саме воротар "Меркурія" став головним героєм зустрічі. Дмитро, який сезон 2017-2018 розпочав у складі "Полісся" з Житомира (зіграв 9 матчів у другій лізі України), неодноразово рятував студентів від, здавалося, неминучих голів. Бездоганна гра голкіпера дозволила "Меркурію" стримати натиск чемпіона Київщини та зберегти свої ворота у недоторканості. Натомість Микита Нехта подбав про те, щоб старання Міхєєва не були марними. Саме його гол приніс студентам дещо несподівану перемогу.

"Авангард" (Бзів) – "Меркурій" (Київ) 0:1
Гол:
Нехта 17

Тим часом, у Лютежі стосунки з’ясовували "Межигір’я" (Нові Петрівці) та "Джуніорс" (Шпитьки). Господарі поля мали певну перевагу та були ближчими до того, щоб перемогти в основний час. Проте, з голами в цій парі не склалося.

У драматичній серії пенальті справжнім героєм "Джуніорс" міг стати Юрій Балашев. Спортивний директор шпитьківчан відбив два удари футболістів "Межигір’я", але цього виявилося замало – поразка 7:8.

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Джуніорс" (Шпитьки) 0:0, по пенальті – 8:7

Останню путівку у півфінал вибороло "Полісся" (Ставки). Хоча, зважаючи на перебіг подій на футбольному полі, такий підсумок чвертьфінальної зустрічі з "Чайкою" (Петропавлівська Борщагівка) не є логічним. Підопічні Костянтина Сахарова лічені рази наблизилися до штрафного майданчика суперника, тоді як більшість ігрового часу грали на відбій. Натомість "Чайка" мусила знімати всі питання щодо переможця зустрічі ще до перерви. Команда Анатолія Кретова мала щонайменше три 100%-х нагоди для взяття воріт, проте, "Полісся" щоразу рятував Іван Крикнін.

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів - изображение 4

У серії пенальті все складалося якнайкраще для "Чайки". Мусієнко двічі виграв дуель у досвідченого Пустовіта, завдяки чому підопічні Анатолія Кретова повели з рахунком 3:2. Та потім на авансцену повернувся Крикнін. Іван відбив удари Королькова і Цурупіна, та приніс минулорічному переможцю турніру путівку у наступний раунд.

Меморіал Кирсанова-2018. Лотерея визначила півфіналістів - изображение 5

"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) – "Полісся" (Ставки) 0:0, по пенальті – 3:4

У півфіналах зіграють: "Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Полісся" (Ставки) та "Патріот" (Баришівський район) – "Меркурій" (Київ). Цікаво, що три з цих команд вийшли у плей-офф з однієї групи.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →