closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Копичинці" - "Колос" (Бучач) 6:0

Товариський матч. "Копичинці" - "Колос" (Бучач) 6:0
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1442
0

25 березня у Синькові Заліщицького району на футбольному полі зі штучним покриттям срібний призер першої обласної ліги ФК "Копичинці" з великим рахунком переміг бучацький "Колос" – 6:0, забивши два голи у першому таймі і чотири – у другому.

Рахунок у поєдинку відкрив півзахисник, який перебуває у розташуванні ФК "Копичинці" на перегляді. Пішла простріль передача, копичинецький нападник Назар Мороз зряче пропустив м’яча і новачок команди щічкою переправив м’яча у ворота (1:0). Другий гол-красень вже на рахунку самого Назара Мороза, який потужно пробив здалеку – м’яч від стійки потрапив у сітку воріт бучацької команди (2:0).

На початку другого тайму бучачани порушили правила у штрафному майданчику, збивши автора першого голу. Арбітр матчу призначив пенальті, яке реалізував кращий гравець ФК "Копичинці" минулого сезону Ігор Сливка (3:0). Далі дубль за свій бомбардирський рахунок записав Дмитро Снятовський. Обидва голи схожі, як дві краплини води. Крайній півзахисник Сергій Куріцький виконав флангові прострільні передачі, а Дмитро точними ударами вражав ворота суперників (4:0 і 5:0). А останній гол у матчі забивав вихованець копичинецького футболу Іван Бабій після сольного проходу. Молодий футболіст відібрав м’яча у оборонця "Колоса", пройшов через центр захисту бучацької команди і закотив м’яча практично у порожні ворота (6:0).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →