closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Поділля" (Хмельницький) - "Нива" (Теребовля) 0:0

Товариський матч. "Поділля" (Хмельницький) - "Нива" (Теребовля) 0:0
Изменить размер a+ a-
452
0

24 березня теребовлянська "Нива" завершила навчально-тренувальний збір контрольним поєдинком проти хмельницького "Поділля". Матч, багатих на гольові моменти, так і не призвів до бодай одного голу у ворота котроїсь із команд – 0:0.

Наші земляки протягом матчу мали ігрову перевагу, створили щонайменше сім-вісім стовідсоткових нагод, щоб відзначитися, однак у завершальних стадіях атак гравцям "Ниви" відверто не щастило. Скажімо, у першому таймі після подачі кутового, ударом головою пробивав Олег Никеруй. М’яч з нижнього кута воріт зумів витягнути хмельницький голкіпер, але не зафіксував смугастого в руках. Першим на підборі виявився Ігор Сороцький, котрий з близької відстані поцілив м’ячем у стійку. В середині першого тайму Немо Шелія зробив навісну передачу з лівого краю атаки на Ігоря Сороцького, якого суперники одного залишили метрів за вісім від лінії воріт, однак форвард теребовлянської "Ниви" у рамку не поцілив. Незабаром вже сам Шелія вийшов на побачення з голкіпером "Поділля", але з гострого кута пробив не влучно. Дуже небезпечно пробивав зі штрафного Руслан Луцик, але цього разу воротар суперника зумів потягнути м’яча, вибивши того на кутовий. Одразу після корнера, подачу з якого виконував Немо Шелія, дальню стійку замикав Олег Никеруй, однак і його спроба виявилася не влучною. А перед самим завершенням першого тайму Руслан Луцик зробив навісну подачу зі штрафного, повітря виграв центрбек "Ниви" Павло Данилюк, однак і з його ударом теж стравився страж воріт "Поділля".

У другому таймі на полі у складі "Ниви" з’явилося багато нових футболістів, не всі з яких одразу ввійшли в гру. Тим менше гольові моменти і далі виникали біля хмельницький воріт. Так, у одному з епізодів партнери по команді кинули в прорив Немо Шелію, якого випередив воротар, однак вибив м’яча прямо на ногу Віталію Бодаку, який метрів з десяти потрапив м’ячем у захисника. За п’ять хвилин Ігор Сороцький перший виявився на підборі, але сильно пробиваючи з лінії штрафного майданчика у рамку не влучив. Ще одного разу Ігор Сороцький завдавав удару з розвороту під самісіньку штангу, однак неймовірним чином молодий хмельницький воротар зумів перевести м’яча на кутовий. І з третьої спроби протягом короткого часу не зумів переграти воротаря теребовлянський форвард Ігор Сороцький., пробиваючи у ближній кут після флангової передачі Віталія Бодака. Вкотре надійно зіграв кіпер "Поділля".

Теребовлянська "Нива" у звітному матчі виступала в такому складі: Жигалюк – Данилюк, Макогон (Ковалик, 46), Голованьов (Ю. Никеруй, 69) – Полянчук (Сухецький, 60) – В. Сороцький, О. Никеруй (Тітунін, 65), Луцик, Шелія (Штанкевич, 74), Раца (Бодак, 46) – І. Сороцький.

Матч у Хмельницькому запам’ятався ще й тим, що на початку зустрічі травму отримав арбітр і замість нього головним рефері став працювати асистент арбітра. А ще, матч затягнувся, тому футболістам довелося догравати поєдинок при штучному освітленні, що для більшості гравців у диковинку…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →