closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Минай" - переможець зимової першості Закарпаття

"Минай" - переможець зимової першості Закарпаття
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1181
0

ФК "Минай" – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 2:0 (0:0)

24 березня. Селище Середнє. Місцевий стадіон. Штучне поле. 550 глядачів. Сонячно. 12 градусів тепла.

Голи: Гегедош Роберт 65 хв., Пиняшко Василь, 77 хв.

Суддівська бригада: Митровський Михайло, Бабич Томаш, Готра Річард (усі – Ужгород).

Делегат – Наскалов Віктор (Мукачево).

Попередження: Федак Степан, 44; Гегедош Роберт, 79 – Оржеховський Павло, 54; Василинець Василь, 58; Бабич Андріан, 81; Чонка Юрій, 83.

ФК "Минай": Попович Андрій, Федак Степан, Допілка Олег, Образцов Владислав, Беца Василь, Вагін Ігор, Корнутяк Володимир, Пиняшко Василь, Микуляк Владислав, Кополовець Михайло, Гегедош Роберт.

Запасні: Сидоренко Владислав, Ількович Микола, Минайленко Максим, Лобода Яромир, Капустей Іван, Шпак Олексій, Дзьоба Едуард, Смокоровський Роберт.

Тренер – Ігор Харьковщенко.

ФК "Севлюш" (Виноградів): Козар Василь, Ломага Андрій, Гібалюк Микола, Бабич Андріан, Оржеховський Павло, Ковтун Василь, Вашкеба Василь, Чонка Юрій, Реплюк Михайло, Чедрик Михайло, Ребрик Денис.

Запасні: Гринишин Віталій, Чейпеш Віталій, Продан Артур, Василинець Василь Ляхович Микола, Мудра Мирослав.

ТренерСлюсар Валентин.

Вийшло чудове свято футболу, чому й сприяла по-справжньому весняна погода. Організатори розпочали з урочистої частини з виконанням Державного гімну України. Відтак уболівальники спостерігали вже за діями футболістів.

У першому таймі більше м’яч контролювали минайці. Вони ж першими потурбували ворота суперника. Проте надійно, як і в кількох інших подальших епізодах зіграв "кіпер" "Севлюша".

Чемпіон області продовжував діяти першим номером, та виноградівці намагалися не відсиджуватися в захисті. Більше того, ближче до перерви заволоділи ініціативою й навіть могли забити, як кажуть у таких випадках, гол у роздягальню. Але цього разу відмінно зіграв уже голкіпер "Миная". Зрештою, на перерву колективи пішли за нульової нічиєї.

У першій половині другого тайму гра вирівнялася. "Севлюш" мав дві хороші можливості відзначитися зі зручної позиції за допомогою штрафних ударів. Утім знову на відповідному рівні діяв страж воріт чемпіона області. Пізніше ще пробивав Юрій Чонка, однак вище. Здавалося, "Севлюш" і надалі діятиме впевнено, та інша половина другого тайму відбувалася під диктовку "Миная". Наслідком цього стали два забиті голи. Спочатку виноградівці невдало розпочали атаку на правому фланзі своєї половини поля ближче до центральної лінії. М’яч було втрачено. Роберт Гегедош отримав пас від одного з партнерів приблизно на лінії штрафної площі і, змістившись у неї, з-під захисника майстерно пробив.

За кілька хвилин чудова нагода була в Михайла Кополовця. Він зіграв майстерно, та м’яч пролетів повз бокову стійку. І все ж ближче до кінця матчу Василь Пиняшко в одній із атак минайців добре приклався ногою до м’яча, і удар сходу виявився результативним.

У виноградівців особливо вже не було ні часу, ні моментів, щоб урятувати поєдинок, хоч вони й докладали зусиль для цього.

Таким чином, минайці на одному диханні пройшли всю зимову першість і заслужено її виграли. Хочеться побажати колективу так само вдало виступити і в другій частині чемпіонату України серед аматорських команд. Ну а після фінального двобою з виноградівцями наставник тріумфаторів Ігор Харьковщенко зазначив: "Ми виграли, а тому переповнюють позивні емоції. Нам протистояв серйозний суперник, який грав від оборони. Знали про це, готувалися до такого перебігу подій. Не все, правда, виходило, але перемогу здобули".

Що ж до виноградівців, то вони – теж молодці. І разом із "Минаєм" справді подарували красивий матч, достойний фіналу.

Після завершення поєдинку відбулася церемонія нагородження його учасників. Нагороди вручали голова ФФЗ Іван Дуран, його перший заступник Мирослав Щербей та заступник голови Віктор Качур. Були відзначені Михайло Костюк (за підготовку стадіону), суддівська бригада в складі Михайла Митровського, Томаша Бабича, й Річарда Готри, делегат ФФЗ Віктор Наскалов, президенти клубів відповідно Валерій Пересоляк та Іван Матрунич, тренери Ігор Харьковщенко та Валентин Слюсар, кращі гравці матчу Володимир Корнутяк і Василь Василинець, а також кращий бомбардир зимової першості Роберт Гегедош. Крім того, команди отримали дипломи й медалі, а переможець, звісно, ще й кубок.

На цьому перша обласна змагальна феєрія під назвою "Зимова першість Закарпаття" завершилася. "Перемикаємося" на Кубок області!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →