closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Рубікон" (Вишневе) - "ЛНЗ-Лебедин" 2:4

Товариський матч. "Рубікон" (Вишневе) - "ЛНЗ-Лебедин" 2:4
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
489
0

Команда Лебединського насіннєвого заводу провела спаринг проти "Рубікона" (Вишневе). Підопічні Гречаного здобули переконливу перемогу в межах підготовки до сезону.

Із перших хвилин господарі спробували забити швидкий м’яч, увімкнувши максимальні швидкості, але лебединці легко збили цей темп і вже за лічені хвилини заволоділи м’ячем та ініціативою. Допомогла в цьому хороша техніка центральних півзахисників ЛНЗ: Боровика, Грицая і Ткаченка. На місцями слизькому полі вони акуратно працювали з м’ячем, змушуючи суперника пролітати повз.

На 10 хвилині Лебедин відкрив рахунок – Султанов прострілив, а захисник зрізав у власні ворота. Моменти почали сипатися один за одним, тож на 24 хвилині красивий гол Грицая зі штрафного під поперечину не став несподіванкою – 0:2.

Віталій найбільше загрожував Рубікону в першому таймі: то в поперечину проб’є, то змусить голкіпера відбити на кутовий, то ще якась гострота. Кияни ж за перші 45 хвилин спромоглися лише на декілька стандартів і легеньких ударів для Козаченка. Команда у них молода і менш досвідчена.

По перерві Гречаний змінив майже весь склад і це далося взнаки. Гра вирівнялася після 60 хвилини. До того хороші удари Карнауха і Гуда стали аперетивом до потужного "цвяха" від Калініча – 0:3.

Незабаром Рубікон у короткий проміжок часу відквитав два голи після подачі з флангу і провалу в обороні лебединців. Утім, за хвилину до фінального свистка Барбанов заробив пенальті, а Гуд поставив ефектну крапку "паненкою" з одинадцятиметрового. Перемога ЛНЗ 2:4.

Рубікон (Вишневе)ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) 2:4

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 30, Маценко 60) – Листопад (Алєксандров 46), Калініч, Коломієць (Парфьонов 46), Кондратюк (Тубольцев 46) – Боровик (Гуд 46), Ткаченко (Карнаух 46), Грицай (Касьянов ГНП 46), Вакуленко (Барбанов 46), Султанов (Вакуленко 60) – Литовчак (Охременко 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →