closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018: "Малинськ" та "Скала" - у півфіналі

Меморіал Юста-2018: "Малинськ" та "Скала" - у півфіналі
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
547
0

Футболісти стрийської "Скали", котрі в заключні вихідні березня розпочнуть весняну частину сезону другої ліги України, впевнено здолали на "Арені Довге" новачка Прем’єр-ліги Львівщини "Локомотив" із Рави-Руської і пройшли до півфіналу Меморіалу Ернеста Юста. Вже на 6-ій хвилині Роман Цень відкрив рахунок, а через чотири оберти хвилинної стрілки ганський нападник "малиново-зелених" Барнор Брайт Егір подвоїв перевагу стриян. Масну крапку на 61-ій хвилині поставив Юрій Фляк – 3:0.

У компенсований до другого тайму час арбітр Степан Лапко дав другу жовту картку гравцю Рави-Руської Маркіяну Леську за зрив атаки суперника (відповідно вилучення) і пряму червону футболістові стрийського клубу Петру Наймуйлику за удар опонента в обличчя.

"Скала" Стрий - "Локомотив" Р.Руська 3:0

Представник аматорської першості України "Малинськ" із Рівненської області під керівництвом легенди тернопільського футболу Богдана Самардака здолав львівську "Погонь" 3:1 і вийшов до півфіналу турніру пам’яті легендарного тренера Ернеста Юста, де також гратимуть "Юність" (Верхня Білка), "Миколаїв" і стрийська "Скала". Вже на 4-ій хвилині Ярослав Корнійчук вивів гостей із Рівненщини вперед. Одразу після перерви (47-ма хвилина) Богдан Скоцький подвоїв перевагу "містян". За 13 хвилин до завершення основного часу матчу голом у власні ворота "відзначився" гравець "Погоні" Олег Яценко. На 82-ій хвилині львівська команда спромоглася лише на гол престижу – забив Іван Юськевич.

"Погонь" Львів - ФК "Малинськ" 1:3

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →