closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Вдалий дебют Олександра Алієва у ФК "Хмельницький"

Вдалий дебют Олександра Алієва у ФК "Хмельницький"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3093
9

Сьогодні, 21 березня, екс-гравець національної збірної України Олександр Алієв, який нещодавно став головним тренером ФК "Хмельницький", дебютував на новій посаді. І хоч матч хмельничан був товариським, але для Алієва став першим у тренерській кар’єрі. Про це повідомляє ye.ua.

В гості до хмельничан приїхала "Нива" з Теребовлі, яка також виступає в чемпіонаті України серед аматорів у групі 1. Та на відміну від ФК "Хмельницький", який посідає останнє 9 місце, тернополяни йдуть шостими, маючи на три очки більше.

У першому колі аматорської першості ці команди грали в Хмельницькому. І тоді перемогу з рахунком 2:1 здобула "Нива". Утім, це було в вересні минулого року, а ось 21 березня цього року…

Читайте также: Олександр Алієв: "Тренерську кар’єру потрібно з чогось починати"

Вже з першої хвилини матчу стало очевидним, що більшість гравців хмельницької команди, мабуть, навіть і не знають, як завершився матч проти "Ниви" в першому колі. Чому? Та в стартовому складі ФК "Хмельницький" вийшли лише четверо футболістів, які виступали за цей клуб – Шкрябець, Гайдаш, Бегашов та Грицик. Решта – потенційні новачки клубу. І, як зізнався після гри Олександр Алієв, ці нові футболісти, скоріше за все, виступатимуть за його клуб.

Матч видався не багатим на моменти, але чотири голи у поєдинку були забиті. Спочатку в середині першого тайму, після навісу з кутового відзначився Рустам Циня, яка на професійному рівні пограв за молдовський "Шериф" та одеські "СКА" та "Реал-Фарму". До речі, в сезоні 2016/2017 років Рустам грав у футзальній "Екстра-лізі" за "Юні Ламан".

Та гості змогли зрівняти рахунок ближче до перерви, коли провели стрімку контратаку, яка завершилася голом Сергія Раци.

Читайте также: Александр Алиев: "Недоброжелателям закрываешь рот только своей работой и результатом"

Після перерви Олександр Алієв, сюжет про якого приїхала знімати журналістська команда передачі "Про футбол" телеканалу "2+2", почав трохи замінювати гравців на полі. Так, одразу ж в другому таймі на поле вийшли хмельничани два Артеми – Романюк та Панасенков. Згодом випустив і Костянтина Степанюка, а також Олексія Колесникова, який на правах вільного агента пішов із хмельницького "Поділля".

У середині другого тайму "Нива" могла повести в рахунку, але хмельничан врятувала стійка. А через 5 хвилин… забили господарі. Відзначився Денис Ткаченко, який в сезоні 2016/2017 років грав за донецький "Олімпік" в чемпіонаті України U-21. А ще через хвилин п’ять хмельничани заробили пенальті. У штрафному майданчику збили Панасенкова.

Одинадцятиметровий удар виконав Дмитро Загалевич, який і встановив рахунок 3:1. Дмитро – ще один потенційний новачок команди Алієва. Що цікаво, у нинішньому чемпіонаті він виступав у професійній лізі – в другому дивізіоні грав за вінницьку "Ниву-В".

Під завісу матчу "Нива" могла відіграти один гол, але… "заштовхати" м’яч у ворота хмельничан не вдалося. Отож, Алієв дебютував на тренерському містку перемогою з рахунком 3:1. І, за словами Олександра, вже цієї неділі, а також наступної, його команда проведе чергові контрольні матчі. Щоправда, з суперниками ще визначаються.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →