closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Копичинці" - "Трибухівці" 3:1

Товариський матч. "Копичинці" - "Трибухівці" 3:1
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
553
0

17 березня у Синькові на футбольному полі зі штучним покриттям срібний призер чемпіонату області в перші лізі 2017 року ФК "Копичинці" в контрольному матчі переміг іншого учасника обласної першої ліги – "Трибухівці" – 3:1.

Матч розпочався з хвилини мовчання за багаторічним адміністратором тернопільської "Ниви" Іваном Богдановичем Білоусом. Президент ФК "Копичинці" Іван Хорощак розповів учасникам поєдинку про цю надзвичайно хорошу людину та професіонала своєї справи.

А далі розпочалася його величність гра. Для ФК "Трибухівці" це була перша у цьому році контрольна гра, тому було видно, що команда ще немає тієї зіграності, яка є у копичинецьких футболістів. Вони власне протягом усього матчу контролювали гру. Перше взяття воріт сталося після прострільної передачі флангового півзахисника ФК "Копичинці" Сергія Куріцького з лівого краю атаки. Ударом злету відзначився вихованець копичинецького футболу, минулорічний випускник Ігор Худзік (1:0). На початку другого тайму з потужним ударом Назара Мороза метрів з 22-ох не зумів впоратися голкіпера ФК "Трибухівці" – м’яч від стійки залетів у ворота (2:0). На 66-й хвилині ще один простріл з лівого краю атаки копичинецької команди став результативним – передачу замкнув Роман Кисіль (3:0). А наприкінці матчу гравці ФК "Трибухівці" провели швидку контратаку, яка завершилася точним ударом у виконанні Михайла Юристого (3:1).

ФК "Копичинці" виступав у такому складі: Марченко, Вадим Гондз, Ігор Худзік, Іван Скорейко, Юрій Шевчук, Петро Хомишин, Роман Ватраль, Назар Мороз, Сергій Куріцький, Іван Бабій, Дмитро Снятовський. На заміну виходили: Андрій Чепига, Вадим Цінчик, Михайло Клим, Роман Кисіль, Роман Снятовський.

У планах ФК "Копичинці" завтра, 18 березня, провести ще один спаринг. Теж у Синькові на 12.00 у них за плановий поєдинок з бучацьким "Колосом". Він відбудеться за сприятливих погодних умов. А на наступний тиждень копичинецька команди планує зіграти два поєдинки – зі заліщицьким "Дністром" та ФК "Хмельницький". Точні дати цих матчів стануть відомі пізніше.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →