closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Рогатин" - "Бережани" 2:0

Товариський матч. "Рогатин" - "Бережани" 2:0
Изменить размер a+ a-
372
0

17 березня ФК "Бережани" в гостях зіграв товариський поєдинок з ФК "Рогатин" (команда другої ліги чемпіонату Івано-Франківської області). Цікавий матч завершився перемогою рогатинської команди – 2:0.

Як розповів головний тренер ФК "Бережани" Ігор Твардовський, загалом за рівної гри, його підопічні перший тайм зіграли з суперником внічию – 0:0, а в другій 45-хвилинці пропустили два голи.

Перший гол було забито після того, як місцевий суддя призначив доволі сумнівний пенальті, в епізоді коли бережанець Юрій Цьоник вів боротьбу з опонентом. Кіпер ФК "Бережани" Сергій Цяпа не зумів виграти дуель у польового гравця ФК "Рогатин" (1:0). Друге взяття воріт бережанської команди сталося після кутового. У великому скупчені гравців обох команд, господарі зуміли проштовхнути м’яча у ворота гостей (2:0).

У складі бережанської команди найближче до взяття воріт був нападник Олександр Грінько, у першому таймі він не зумів переправити м’яча у ворота з близької відстані, а в другому – поцілив у поперечину.

ФК "Бережани" у звітному матчі виступали в такому складі:Гарас (Цяпа, 46) – Ковальчук (Зелінський, 75), Мострянський, Бадеме, Фарботняк – Стирчак, Марценюк (Цьоник, 46), Абрамець, Мацалап – Макар (Легета, 46), Грінько.

У планах ФК "Бережани" 25 березня (неділя) участь у турнірні "чотирьох" команд у Трибухівцях (Бучацький р-н.). Хоча, не виключено, що бережанці проведуть ще один спаринг посеред тижня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →