closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018: "Юність" (Верхня Білка) та "Миколаїв" виходять в півфінал

Меморіал Юста-2018: "Юність" (Верхня Білка) та "Миколаїв" виходять в півфінал
Изменить размер a+ a-
714
0

Чемпіон області продовжує впевнену ходу в Турнірі пам’яті Ернеста Юста – в 1/4-ій фіналу підопічні Віталія Пономарьова з рахунком 2:0 обіграли "Кордію" з Мурованого.

Миколаївці на правах фаворита розпочали активніше, заволодівши ігровою та територіальною перевагою. Захисник "Кордії" Андрій Феджора прийняв на себе потужний удар суперника. Згодом ще небезпечніше стало біля воріт мурованської команди після того, як пробивав у рамку Ігор Балух – однак м’яч пройшов поруч зі стійкою.

"Кордія" відповіла приблизно на 15-ій хвилині – Мар’ян Бабій з гострого кута загрожував воротам "Миколаєва", проте воротар впорався з небезпекою. Далі той же Бабій пробив головою після подачі Григорія Матвіїва – прямо в руки голкіперу. На цьому небезпечні моменти від мурованців закінчилися, а на полі господарювали переважно гравці "Миколаєва".

Читайте также: Меморіал Юста-2018: перенесені два матчі 1/4 фіналу

Загрозу біля воріт "Кордії" організували Сергій Шафранський та Григорій Коваль – воротар витягнув м’яч з-під поперечини. Згодом Ігор Синишин взяв ініціативу на себе, обіграв декількох опонентів і з центральної зони пробив поруч зі стійкою воріт.

У другому таймі футболісти "Кордії" трималися до 68-ої хвилини, коли ударом зі штрафного Григорій Коваль спрямував м’яч у сітку – 1:0. Після цього у миколаївців моментів навіть побільшало – Михайло Дячук-Ставицький, Віталій Ільчишин, Назар Клим, Іван Федина та інші футболісти "Миколаєва" регулярно пробачали суперників. Відбувалися і гострі простріли, і виходи сам-на-сам із голкіпером, і невлучні удари з різних дистанцій.

Що не вдалося миколаївським гравцям, те здійснив футболіст "Кордії" Музика, зрізавши м’яч у власні ворота на останній хвилині основного часу гри після того, як гостроту поблизу володінь мурованців організував Іван Федина – 2:0. На цьому гра завершилася. Таким чином ФК "Миколаїв" підтвердив, що є одним із фаворитів цьогорічного розіграшу Меморіалу Ернеста Юста, і тепер чекає на суперника у півфіналі.

Футболісти "Юності" з Верхньої Білки вирвали перемогу у "Вереса" U-19 (2:1) завдяки голу за 12 хвилин до закінчення поєдинку і вийшли у півфінал Меморіалу Ернеста Юста.

Загалом гра минула за переваги досвідченіших гравців із Верхньої Білки, які вже на 18-ій хвилині відкрили рахунок – ударом головою відзначився Ярема Каваців після подачі Богдана Костика. Взагалі, у складі "Юності" грало чимало відомих виконавців – Володимир Федорів, Віталій Романюк, тренер-гравець Богдан Костик, Олег Панасюк, Андрій Жук, той же автор першого гола. Проте вихованці футбольного клубу "Львів", які захищають кольори "Вереса", намагалися дати бій суперникам і грали завзято та емоційно.

І хоча більше небезпеки виходило від представників Верхньої Білки, "вересівцям" таки вдалося вирівняти становище. На 71-ій хвилині після подачі зі штрафного найспритнішим у штрафному майданчику "Юності" виявився Назар Стебельський – 1:1.

Мабуть, відчувши подих можливої "післяматчевої лотереї", футболісти Верхньої Білки відразу мобілізувалися і напрацювали на вирішальний гол – на 78-ій хвилині після подачі з кутової позначки Орест Жолква головою спрямував м’яч у рамку воріт – 2:1.

Підопічні Олега Колобича кинулися рятувати гру, однак навіть два походи у чужий штрафний майданчик воротаря "Вереса" Владислава Паламаря успіху не принесли. У підсумку – закономірна перемога "Юності" з Верхньої Білки, яка стала другим півфіналістом Меморіалу Ернеста Юста.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →