closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018: перенесені два матчі 1/4 фіналу

Меморіал Юста-2018: перенесені два матчі 1/4 фіналу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
357
0

У зв’язку з погодними умовами два перші із запланованих поєдинків ("Скала" (Стрий) – "Локомотив" (Рава-Руська) ("Арена Довге", 12.00), "Погонь" (Львів)ФК "Малинськ" (стадіон імені Богдана Маркевича, 12.00) не відбудуться.

Як повідомив заступник виконавчого директора Федерації футболу Львівської області Андрій Смольський, це пов’язано як із проблемами щодо добирання команд із Малинська та Рави-Руської, так і з тим фактом, що газони, на яких мали відбуватися матчі, зранку вкрив лід. Зокрема, у Рівненській області, звідки ФК "Малинськ", сніговий покрив сягає 20-ти сантиметрів, на дорогах ожеледиця, на трасах зранку паралізовано рух, представники Міністерства з надзвичайних ситуацій порадили без особливої потреби на дороги не виїжджати. Про точні дати проведення цих ігор стане відомо пізніше.

Натомість футбольні зустрічі ФК "Миколаїв"СФК "Кордія" (Муроване) та "Верес" U-19 (Рівне) – "Юність" (Верхня Білка) заплановано провести у наперед зазначені терміни, тобто в суботу, 17-го березня, відповідно – о 15:00 та 17:00. Обидва поєдинки мають відбутися на штучному газоні стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →