closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Кристал" (Чортків) - "Нива" (Тернопіль) 3:2 (+Відео)

Товариський матч. "Кристал" (Чортків) - "Нива" (Тернопіль) 3:2 (+Відео)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1466
0

13 березня у Синькові (Заліщицький район) на футбольному полі зі штучним покриттям в рамках підготовки до нового сезону бронзовий призер чемпіонату Тернопільської області чортківський "Кристал" сенсаційно переміг команду другої української ліги тернопільську "Ниву" – 3:2.

Чортківська команда перемагала по ходу матчу – 2:0. Рахунок був відкритий після прострільної передачі з правого краю атаки "Кристалу". Це Руслан Курдас ударом головою переправив м’яча у ворота "Ниви" (1:0). Після швидкої контратаки подвоїв перевагу чортківців Ян Ковалевський точним ударом з лівого кута карного майданчика (2:0). Професіонали ще до перерви ситуацію на полі вирівняли – 2:2. В обох випадках були точні їхні удари з-за меж штрафного майданчика, без особливих шансів для порятунку з боку кіпера "Кристала" Івана Плекана.

Тернопільська "Ниви" і далі тиснула на ворота суперників, адже є набагато зігранішою за чортківців, у складі яких на поле вийшло одразу четверо гравців, які тільки сьогодні приїхали у розташування команди. Тим не менше, "Кристал" зумів стримати атаки "Ниви", більше того скористався своїм шансом наприкінці матчу. На 83-й хвилині камерунець Гайтана, який перебуває у розташуванні "Кристалу" на перегляді, зумів принести своїй новій команді перемогу. Він з близької відстані замкнув прострільну флангову передачу від Яна Ковалевського – 3:2.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →