closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018. 1/8 фіналу. Післямова

Меморіал Юста-2018. 1/8 фіналу. Післямова
Изменить размер a+ a-
712
0

Представники команд поділилися своїми враженнями від матчів 1/8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста.

Віталій Пономарьов, головний тренер "Миколаєва": "Ми однозначно налаштовувалися на серйозну гру, бо минулого року грали з "Нивою" (Теребовля) у рамках Кубка України серед аматорів, тоді відбулися надзвичайно важкі два матчі. У принципі, цього разу ми перемогли закономірно, адже наші суперники практично взагалі не створювали моментів біля наших воріт, хіба що на останній хвилині, коли ми вже все вирішили на полі, поцілили у поперечку. У нас же виникало вдосталь моментів, тому я задоволений грою і результатом. За рахунок чого вдалося досягнути такого підсумку? Ми планомірно йдемо до цього – у всіх іграх – і товариських, і Меморіалу Ернеста Юста – хлопці правильно виконують настанови, добросовісно ставляться до роботи на тренуваннях. Дякуючи тому, як вони працюють, приходить і відповідний результат. До того ж цей суперник став для нас у рамках Турніру пам’яті Ернеста Юста найсильнішим і найдосвідченішим. Але ми усвідомлюємо, що попереду нас чекатимуть ще серйозніші суперники – це зрозуміло. Наші завдання – насамперед підготуватися до чемпіонату Львівщини та Кубку області, а там – зрозуміло, що кожен поєдинок гратимемо на перемогу, без цього ніяк…"

Читайте также: Меморіал Юста-2018. Огляд матчів 1/8 фіналу

Михайло Полюганич, начальник ФК "Самбір": "Були у нас моменти, але голів ми не забили. Варто звернути увагу на низький відсоток реалізації створених нагод. У цьому, мабуть, основна причина поразки. Та й суперник дуже сильний. "Малинськ" виступає в аматорській лізі України, планує перейти у Другу професійну лігу, та й взагалі, помітно, що це команда класом вище. Але ні в чому хлопцям дорікнути не можу, вони старалися, намагалися продемонструвати найкращі якості. Можливо, якби Андрій Габ’ян ще за рахунку 0:0 реалізував хороший момент, то все би склалося по-іншому, але зараз уже не повернеш… Тепер зосередимося на Турнірі пам’яті Карла Мікльоша, спробуємо тут виступити якомога краще. Створено групу у Підбужі, саме там і виступатимемо".

Богдан Костик, тренер "Юності" (Верхня Білка): "Команда грала під навантаженнями. Головне, що пройшли далі. Зараз зрозуміло, що суперники налаштовуються на нас по-особливому. Так, вирішальний гол побував у воротах наприкінці зустрічі, але за грою ми могли забивати й раніше, створили багато моментів, як кажуть, обстукали всі штанги… Головне завдання на Кубок Ернеста Юста – належно підготуватися до чемпіонату в Прем’єр-лізі Львівської області, а в цьому Меморіалі – пройти якомога далі. Усвідомлюємо, що щоразу суперники будуть сильнішими. Тим цікавіше їм протистояти. Матчами Меморіалу Ернеста Юста ми не обмежуємося. Зокрема, вже завтра (об 11:00 на "Соколі") проведемо товариський поєдинок із футбольним клубом "Львів", який повернувся з тренувальних зборів із Закарпаття".

Андрій Шагало, президент ФК "Мостиська": "Ми обіцяли давати бій кожному супернику – цього й дотримуємося. Щоправда, до цієї гри підійшли не в оптимальних кондиціях, адже лише в п’ятницю ввечері повернулися із Закарпаття, куди їздили на товариську гру до наших друзів із футбольного клубу "Севлюш" із Виноградова, до речі, срібного призера їхньої Прем’єр-ліги. На неділю перенести гру не вдалося, тому наших футболістів у суботу десь і не вистачило у другому таймі. Мали шанс довести поєдинок до післяматчевих пенальті, однак так сталося, що пропустили курйозний гол на останній хвилині. Ну, що ж, тепер візьмемо участь у Турнірі пам’яті Карла Мікльоша. Зазначу лише, що зі сильнішими суперниками цікавіше грати, думаю, що такі ігри допоможуть нам прогресувати в подальшому".

Віталій Лобасюк, тренер "Погоні" (Львів): "Провели матч на тлі навантажень. Напередодні в нас відбулося тренування, тож на відновлення мали приблизно 8 годин, оскільки поєдинок з "Енергетиком" запланували на 9-ту годину ранку. У такий ранній час складно грати – як кажуть, голова хоче, а ноги ще не можуть… Наше основне завдання на такі ігри – промоделювати і відтворити те, що напрацьовуємо на тренуваннях, як належно налаштовувати ігрові зв’язки, як правильно переходити з оборони в атаку, а також інші моменти, над якими працюємо під час міжсезоння. Трохи краще це нам вдалося у другому таймі, коли забили відразу 4 голи. Але відзначу, що Добротвір – досить хороший суперник. Ми ж через ігри Турніру пам’яті Ернеста Юста готуємося до чемпіонату. І дуже добре, що завдяки Меморіалу маємо можливість наприкінці кожного тижня провести нормальний контрольний поєдинок, який і підсумовує тижневу роботу".

Роман Марич, тренер "Енергетика": "Відверто кажучи, першим таймом я задоволений. Хлопці виконали настанови на гру, добре взаємодіяли в ланках, ми відкрили рахунок, щоправда, через помилки в захисті ще до перерви пропустили. Десь нас вистачило ще приблизно на 10 хвилин другого тайму. Далі ж ми спробували у справі нових футболістів, незіграних між собою, адже по-новому формуємо склад, багатьох виконавців переглядаємо. На жаль, новачки далеко не завжди виправдовують сподівання, тому й вийшов такий підсумок гри. Але основне завдання для нас – це належна підготовка до чемпіонату у Прем’єр-лізі Львівської області. Саме через такі ігри і награємо оптимальний варіант складу, який використаємо вже під час офіційних матчів сезону".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →