closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Заводське" (Чортківщина) - "Копичинці" 3:2

Товариський матч. "Заводське" (Чортківщина) - "Копичинці" 3:2
Изменить размер a+ a-
677
0

11 березня на футбольному полі зі штучним покриттям у Синькові Заліщицького району в контрольному матчі зіграли срібний призер минулорічного чемпіонату Тернопільської області в першій лізі ФК "Копичинці" та потенційний новачок обласних змагань ФК "Заводське". Драматичний поєдинок завершився перемогою команди з Чортківщини – 3:2, хоча ще після першого тайму цей колектив "горів" з рахунком – 0:2.

У першій 45-хвилинці два голи у складі ФК "Копичинці" забили лівий півзахисник Сергій Куріцький та нападник Володимир Леськів. Сталося це після позиційних помилок оборонців ФК "Заводське". Куріцький на 15-й хвилині завдав точного удару в ближній кут воріт (1:0), а згодом, на 30-й хвилині, після контратаки ударом головою замкнув прострільну передачу Леськів (2:0). У проміжку між голами копичинецької команди Іван Плосконіс з ФК "Заводське" поцілив м’ячем у хрестовину.

У другому таймі тренери ФК "Копичинці" зробили одразу сім замін, випустили на поле кількох гравців, які знаходяться у розташуванні команди на перегляді, але це не додало стрункості в грі. Суперник зумів нав’язати свою гру і не лише зрівняв рахунок, а в підсумку переміг. Спочатку Олег Стібак під час контратаки реалізував вихід віч-на-віч (2:1), згодом він знову ж таки опинився сам перед воротарем, якого зумів обіграти (2:2). А перемогу чортківській команді приніс стандарт. Степан Римар подав кутовий, а Юрій Савка ударом головою переправи м’яча у ближню "дев’ятку" (2:3).

Кінцівка пройшла за переваги ФК "Копичинці", футболісти якого з усіх сил намагалися зрівняти рахунок, але їм цього не вдалося. У першу чергу завдяки надійній грі лідерів заводської команди – Івана Плосконоса, Олега Стібака, Руслана Супруна, Степана Римара та Юрія Савки.

ФК "Копичинці" у звітному матчі виступав у такому складі: Марченко – Чепига, Скорейко, Худзік, Хомишин – Ватраль, Сливка, Сокіл, С. Куріцький, Мороз – Леськів. На заміну виходили: Шевчук, Цінчик, Гондз, Бабій, Клим та два потенційних новачки.

За попередніми планами у ФК "Копичинці" наступний спаринг відбудеться у суботу, 17 березня. Того дня команда гратиме з учасником аматорського чемпіонату України ФК "Хмельницький".

Загалом копичинецька команда до сезону готуватиметься на тренувальних зборах, які триватимуть щотижня по три дні (п’ятниця – неділя), під час яких проходитиме один спаринг. Так триватиме протягом чотирьох тижнів до самого старту чемпіонату Тернопільської області.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →