closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018. Огляд матчів 1/8 фіналу

Меморіал Юста-2018. Огляд матчів 1/8 фіналу
Изменить размер a+ a-
1152
0

У першому поєдинку 1/8-ої фіналу Меморіалу Ернеста Юста львівська "Погонь" з рахунком 5:1 розгромила "Енергетик" із Добротвора.

Цікаво, що до перерви рахунок відкрили саме "енергетики" (на 27-ій хвилині відзначився Ігор Степчук), і на початках ніщо не віщувало такого рахунку. Однак пропущений гол, схоже, по-спортивному розлютив львівських футболістів. Ще до перерви (на 35-ій хвилині) взяття воріт добротвірської команди до свого активу записав Владислав Бицко – 1:1. А по-справжньому ударним для "Погоні" виявився другий тайм, коли у ворота "Енергетика" залетіло 4 голи. Причому, що цікаво, відзначилися різні футболісти, які вийшли на заміни на другу частину гри. Олег Підлісецький забив гол уже на 48-ій хвилині, Юрій Кісільовський на 72-ій зробив рахунок 3:1, через 3 хвилини Віталій Кудрик реалізував пенальті, а остаточно оформив перевагу львів’ян Роман Бойко на 89-ій хвилині – 5:1.

У другому таймі жодній із команд упродовж тривалого відрізку часу не виходило схилити шальки терезів на власний бік. Та все ж наполегливість футболістів із Верхньої Білки дала плоди. На 90-й хвилині сталася помилка у ФК "Мостиська" в захисті, і воротар Роман Паук так і не приборкав м’яч, який опинився у сітці воріт. Автогол записали на все того ж Андрія Матиса, котрий, як з’ясувалося, розписався і в чужих, і у власних воротах…

У другому матчі суботи Меморіалу Ернеста Юста ФК "Малинськ" з Рівненської області у драматичному матчі здобув мінімальну перемогу 1:0 над ФК "Самбір". Усе вирішив єдиний гол поєдинку від Царьова на 21-ій хвилині. Взагалі – на старті гри представники Рівненщини дещо контролювали ситуацію на футбольному полі стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках.

Однак все розпочало змінюватися після того, як на 28-ій хвилині захисник "Малинська" Крайшинський отримав пряму червону картку за фол останньої надії. Після цього ініціатива перейшла до об’єднаного колективу Самбора та Старого Кропивника. Однак у підсумку команда з Львівщини все ж не дотиснула суперника, який до того ж на 90-ій хвилині залишився удев’ятьох, – за другу жовту з поля завчасно зійшов ще один футболіст "Малинська", цього разу Гергелюк. Проте фінішна навала від "Самбора" успіху не принесла. Тож до чвертьфіналу Турніру пам’яті видатного наставника "Карпат" Ернеста Юста вийшов ФК "Малинськ".

"Юність" із Верхньої Білки з мінімальним рахунком 2:1 обіграла ФК "Мостиська" і вийшла в наступний раунд. Хоча гра проходила за певної переваги команди з Пустомитівського району, все ж першими зуміли відзначитися представники прикордонного районного центру. Влучний удар в активі Андрія Матиса – це сталося на 27-й хвилині гри. Проте ще до перерви – на останній хвилині першого тайму – гравці "Юності" відігралися, відзначився колишній гравець винниківського "Руху" Олег Панасюк.

Наступним чвертьфіналістом Меморіалу Ернеста Юста стала команда СФК "Кордія" (Муроване), яка на стадіоні "Сокіл" з рахунком 2:0 обіграла ФК "Львів" U-17.

Варто зазначити, що представнику Прем’єр-ліги Львівської області довелося непросто у протистоянні із 17-річними "левами". Особливо це стосується першого тайму, коли юні футболісти ФК "Львів" теж створювали хороші нагоди для того, щоби відкрити рахунок. Та молодим гравцям, напевно, забракнуло холоднокровності.

Однак усе в цій зустрічі вирішили два моменти у другому таймі. Досвід таки дався взнаки – на 65-ій хвилині Андрій Коляса відкрив рахунок, а на 85-ій – Ярослав Левків поставив крапку у поєдинку. Тож 2:0 на користь "Кордії" з Мурованого, і цей колектив продовжує боротьбу за почесний міжсезонний трофей.

Принципове протистояння між "Юністю" з Гійче та "Локомотивом" із Рави-Руської у рамках 1/8 фіналу Кубка пам’яті Ернеста Юста завершилося мінімальною перемогою "залізничників" (2:1).

Якщо брати до уваги весь поєдинок, то він минув у приблизно в рівній боротьбі, можливо, трохи більше футбольного натхнення і завзяття проявили футболісти з Рави-Руської, тому й перемогли в цьому поєдинку двох представників Жовківського району, які незабаром у матчах-дербі зустрічатимуться і в Прем’єр-лізі Львівщини.

Уже перший тайм завершився за переваги "Локомотива" – на 42-ій хвилині влучний удар в активі Дениса Данчука. Після перерви рава-руські гравці подвоїли перевагу – після того, як прорив до воріт "Юності" недозволеним прийомом перервав воротар колективу з Гійчого, Олександр Махинька майстерно реалізував пенальті – 2:0.

Однак футболісти "Юності" до останніх хвилин шукали шляхи до воріт "Локомотива", намагаючись відігратися, і теж заробили право на одинадцятиметровий удар. Його теж без шансів для голкіпера виконав Олег Лашин – 2:1. На більше у гравців із Гійчого вже не вистачило часу. Тож у чвертьфіналі – "Локомотив" (Рава-Руська).

У центральному поєдинку 1/8-ої фіналу Меморіалу Ернеста Юста чемпіон Львівщини виявився сильнішим за одну з найкращих команд Тернопільщини – 3:1.

На стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках у вечірній недільній грі заповідалася досить вперта і цікава боротьба. Однак матч пройшов за переваги миколаївців. Підопічні Віталія Пономарьова довели справу до рахунку 3:0, а вже потім дозволили теребовлянцям забити гол престижу.

На 17-ій хвилині один із лідерів ФК "Миколаїв" Ігор Балух відгукнувся на флангову передачу і відкрив рахунок. Він же подвоїв його відразу після перерви (49-та хвилина), майстерно реалізувавши пенальті за порушення правил гравцями "Ниви" у власному штрафному майданчику на Ігореві Синишині.

На 80-ій хвилині статусі розгромного надав рахункові Віталій Ільчишин, який теж скористався передачею з флангу і пробив головою – м’яч від стійки воріт залетів у сітку – 3:0. Вже після цього чи не перший по-справжньому небезпечний момент виникнув біля воріт ФК "Миколаїв" – поперечка відбила удар когось із теребовлянців. А на першій доданій арбітром хвилині футболісти з Тернопільської області отримали право на одинадцятиметровий удар – і Віктор Ковалик встановив остаточний рахунок 3:1. "Миколаїв" продовжує боротьбу за Кубок Ернеста Юста.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →