closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: анонс чвертьфіналів

Зимова першість Закарпаття: анонс чвертьфіналів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
478
0

Отже, настала пора другого етапу змагань, у якому команди змагатимуться за олімпійською системою.

10 березня (субота)

Середнє, селищний стадіон (штучне поле)

ФК "Середнє" – ФК "Ужгород" – початок о 13:00

Оскільки бобовищанці відмовилися від подальшої участі через кадрові втрати, шанс зіграти в чвертьфіналі отримали ужгородці. Що варто сказати про цей матч? Без сумніву, він повинен принести насолоду вболівальникам. Зустрічаються два вищолігівські колективи: срібний призер і п’ята команда чемпіонату. З огляду на це, продемонстровану гру на першій стадії змагань (у групі) і фактор рідного поля, шальки терезів на боці представника Ужгородщини. Однак повторення результатів минулого сезону (6:2 й 5:0 на користь середнянців) навряд чи буде. По-перше, ужгородці вже не ті, а по-друге характер турніру інши й. Шанси на перемогу дійсно вищі в господарів, але вони є і в представників обласного центру. Правда, за умови, насамперед надійних дій в оборонці. Та за будь-яких обставин, повторюся, слід очікувати достойного протистояння.

ФК "Минай" – ФК "Поляна" початок о 15:00

Важко уявити, хто здатний зупинити "Минай" у зимовій першості. Його статус фаворита не викликає жодних сумнівів. Утім у минулому сезоні саме представник Свалявщини поступився чемпіонові області мінімально – 1:2 та 0:1. Можливо, є сенс згадати ті матчі й спробувати так само достойно зіграти, а за певних обставин і розраховувати на позитивний результат?

11 березня (неділя)

Виноградів, стадіон "Пластмасовик" (штучне поле)

ФК "Заріччя" – ФК "Верховина" (Міжгір’я) початок о 13:00

Ця пара викликає зацікавлення з кількох причин. Скажімо, вона – єдина, де немає колективів вищої ліги. А отже, у півфіналі матимемо й одного представника першої ліги. Крім того, матимемо інтригувальне протистояння в руслі дискусії: сильніша в першій лізі Східна зона чи Західна? Тим паче, що команди доволі "співставні" і за підсумками першості (відповідно 7 та 5 місця) і з погляду гри в групі ЗП (зважаючи на клас суперників). Наслідки такого протистояння передбачити вкрай важко. Багато що залежатиме від якості реалізації створених моментів і елементарний фарт.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Бужора" (Іршава) початок о 15:00

У чемпіонаті ці (третя й шоста команди) зіграли 4:1 і 3:1 на користь нинішніх господарів. Ураховуючи рівень виступу в ЗП та клас футболістів, перспективніше виглядають виноградівці. Однак цей поєдинок стане своєрідних психологічним випробуванням для обох суперників: виноградівці вперше зійдуться з командою вищої ліги, і як потенційному претендентові на звання чемпіонат області важливо продемонструвати не тільки результат, а й відповідну цим очікуванням якість гри. Своєю чергою, бужорці виступлять проти сильного та водночас незручного суперника. Цікаво: статистика матчу буде на боці футбольної логіки чи малоочікуваної несподіванки?

До чвертьфіналу вийшли кращі команди, а склад пар є таким, що з нетерпінням хочеться побачити кожен матч. Бажаю всім учасникам продемонструвати хорошу гру, а ми всі разом давайте вболівати за якісний обласний футбол.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →