closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"ДСО-Поділля" розпочне підготовку до сезону 5 березня

"ДСО-Поділля" розпочне підготовку до сезону 5 березня
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
555
0

Володар кубка Тернопільської області та срібний призер мунулорічного чемпіонату Тернопільщини команда "ДСО-Поділля", яка представляє Тернопільський район, не форсує підготовку до нового сезону.

Їхні футболісти ще не виходили на великі футбольні поля та не займалися з м’ячами. На разі, гравці працюють над покращенням фізичних кондицій та майже у повному складі беруть участь у вищій Тернопільській футзальній лізі, де достроково вибороли "золоті" нагороди.

Активно розпочне готуватися "ДСО-Поділля" до сезону з найближчого понеділка і працюватиме практично щодня. Про спаринги команди поки не йдеться, адже у планах тренерського штабу гідно дограти Тернопільську футзальну лігу і достойно представити Тернопільщину на всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України (АФЛУ), який відбудеться 22-24 березня у спортивних залах Києва.

З приємних новин, з минулорічного складу "ДСО-Поділля" всі футболісти залишаються, ніхто з команди не йде. Щодо підсилення, то поки відомо, що новачком колективу став Назарій Головко зі зборівського "Колоса".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →