closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Скала-Айва" розпочне підготовку до нового  сезону наступного тижня

"Скала-Айва" розпочне підготовку до нового  сезону наступного тижня
Изменить размер a+ a-
591
0

Учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Скала-Айва" зі Скали-Подільської одна з останніх розпочне підготовку до нового футбольного сезону. Станеться це з наступного тижня.

За словами головного тренера "Скали-Айви" Богдана Слотвінського, команда планувала розпочати підготовчий процес раніше, але завадили погодні та хвороби ряду футболістів.

– У нас була попередня домовленість зіграти перший спаринг у четвер, 1 березня, з ФК "Заводське" (Чортківщина). Але так сталося, що сильні морози та хвороби ряду гравців не дозволили цього зробити. Не штука зараз вивести хлопців на важкі сніжні поля, а, будучи не готовими фізично, вони можуть травмуватися. Орієнтовно з найближчого понеділка почнемо закладати фізичний фундамент наших гравців. А з ФК "Заводське" домовилися провести гру на наступний тиждень, 8 березня. Хоча, без роботи не сидимо, практично усі наші футболісти беруть участь у міні-футбольних турнірах, – розповів Богдан Іванович.

Нагадаємо, у минулорічному чемпіонаті області серед команд першої ліги команда зі Скали-Подільської зайняла п’яте місце.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →