closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Підкіпняк: "Завдання "Рочина" – боротися за найвищі нагороди"

Володимир Підкіпняк: "Завдання "Рочина" – боротися за найвищі нагороди"
Изменить размер a+ a-
488
0

Соснівський "Рочин" є одним із найперспективніших аматорських клубів нашої країни. Колектив зі Соснівки здобув срібні медалі чемпіонату Львівської області, з 23-ма заліковими балами і без жодної поразки в активі очолює західну групу всеукраїнської аматорської першості, а навесні у чвертьфіналі Кубку України поміряється силами з минулорічним фіналістом цього турніру і бронзовим призером футбольних баталій Львівщини "Демнею" з Миколаївського району.

Цього літа "рочинці" планують дебютувати на професійному рівні. Аби досягти поставлених цілей, вони наполегливо тренуються і вже провели 4 спаринги – перемогли "Верес" U-19 (3:2), "Львів" (1:0), поступилися польському "Руху" з Високє-Мазовєцкє (2:3) і лідеру північно-західної групи другої ліги волочиському "Агробізнесу" (1:5). Про підготовку до весняної частини сезону, трансферну діяльність, найближчі плани "Рочина" розповів наставник соснівського клубу, екс-гравець стрийської "Скали" Володимир Підкіпняк.

Пане Володимире, минулої суботи в товариському матчі проти "Агробізнеса" футболісти "Рочина" загалом продемонстрували гідну гру, однак зазнали розгромної поразки. Що пішло не так?

– Обираємо сильних спаринг-партнерів, аби на фоні них оцінити стан нашої команди. "Агробізнес" уже однією ногою в першій лізі, проти Волочиська завжди складно грати. Ми непогано виглядали впродовж півтора тайму, але значні фізичні навантаження, штучне поле вплинули на нас негативно. Крім цього, на заміну вийшли чимало гравців, котрі тільки відновлюються після травм, і потенційних новачків, які ще не налаштувалися до гри "Рочина". До того ж, у вирішальних епізодах невпевнено зіграв наш голкіпер.

Володимир Підкіпняк: "Завдання "Рочина" – боротися за найвищі нагороди" - изображение 1Як далі розвиватиметься тренувальний процес "рочинців" під час зимової перерви?

Все відбувається планомірно. Дали хлопцям декілька днів для відпочинку. У п’ятницю, 2-го березня, збираємося на тренування, розпочинаємо 3-ій етап підготовки до весняної частини сезону, що триватиме близько 10-ти днів. Працюватимемо насамперед над швидкістю. 27-го лютого ми мали зіграти контрольний поєдинок із аматорським "Калушем" з Івано-Франківщини, але у зв’язку з погодними умовами перенесли матч на 7-ме березня. Також є попередня домовленість із чемпіоном Тернопільщини "Агроном-ОТГ" із Великих Гаїв, чемпіоном Львівської області "Миколаєвом" та "Юністю" з Верхньої Білки. Найближчі спаринги ми проведемо на штучному газоні у Винниках, але не виключено, що зіграємо і на натуральному покритті. Зараз на Львівщині проходить турнір пам’яті Ернеста Юста, відповідно більшість футбольних майданчиків зайняті, тому місця проведення товариських зустрічей узгоджуватимемо згодом.

Хто підсилив "Рочин" під час зимової паузи?

– Склад нашої команди поповнили двоє гравців лінії нападу – афганець Омар Набізада Мохамад, котрий рік тому тренувався з нами, але ми віддали його в оренду "Юності" з Гійче, аби набрався досвіду, й Олег Стень, який прийшов із "Новояворівська". Натомість ми попрощалися з 5-ма футболістами. Наразі на контракті в "Рочині" 18 виконавців. Шукаємо новачків, щоби зробити точкові підсилення. Хочемо підсилити три позиції: лівого/центрального захисника, атакувального півзахисника і крайнього нападника.

Які завдання стоять перед соснівською командою на весняну частину сезону?

– Хочемо влітку стартувати на професійному рівні, тому не виступатимемо в чемпіонаті Львівщини. Керівництво нашого клубу активно займається цим питанням. Основне завдання "Рочина" – боротися за найвищі нагороди на всіх фронтах. Попереду в нас друга частина аматорської першості і чвертьфінальні зустрічі Кубка України серед аматорів із "Демнею". Намагатимемося виконувати все по максимуму, але не будемо загадувати. Важливо не лише зберегти кістяк команди, а й посприяти тому, щоби новачки гармонійно влилися в наш колектив. Від цього насамперед залежатиме, наскільки ми готові до виступів у другій лізі. Тим паче, що літня перерва на підготовку до дебюту в когорті професіоналів буде доволі короткою.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →