closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимовова першість Закарпаття. 4-й тур

Зимовова першість Закарпаття. 4-й тур
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
288
0

Група А

ФК "Фаворит" (Шишлівці) – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 0:5

(Ковтан В’ячеслав 6; Горняк Андріан, 19; Красношлик Василь, 41; Пребуш Віталій, 46; Свадеба Олександр, 65.

Матч відзначився коректністю суперництва з боку обох суперників і націленістю на ворота номінальних гостей. Фактично, що сповна не вдавалося концгазівцям у попередніх матчах, те вони продемонстрували в цьому: максимальна злагодженість дій, комбінаційна згуртованість і, як наслідок, висока реалізація. Що важливо, забивали головні "ударні сили". Уже в першому таймі "Вітязь" вів у рахунку 2:0, а до кінця матчу, як і передбачалося, забезпечив розгромну для себе вікторію. "Фаворит" же в 4 зустрічах пропустив 34 голи й залишився останнім у "турнірці".

ФК "В.Березний"ФК "Середнє" – 0:6

(Бако Олександр, +39; Трачук Віталій, 61; Медведєв Віталій; 22, 41, 42; Шольц Річард, 57)

Середнянці доволі легко остаточно оформили путівку в наступний раунд суперництва, забивши суперникові шість "сухих" м’ячів. Особливо срібний призер чемпіонату розігрався в другому таймі, а Віталій Медведєв оформив ще й хет-трик. Утім попри рахунок і березнянці справили непогане враження, зокрема в першому таймі, після якого поступалися тільки 0:1.

"Вільхівці" – ФК "Поляна" – 1:4

(Токар Денис, 69 – Варваринець Володимир, 11, 24; Міклош Олександр, 52; Міклош Віталій, 66)

Полянці довели, що в цьому сезоні будуть непростим суперником для багатьох команд. Зокрема, у зимовій першості перед нею не встояв черговий суперник – "Вільхівці". Уже в першому таймі номінальні гості вели з рахунком 2:0. Після перерви взагалі вдалося довести справу до розгрому. І тільки гол престижу за хвилину до завершення поєдинку дещо згладив відчутну поразку команди з Тячівщини. Отже, представник Свалявщини йде далі. А із якого місця, покаже завершальна гра із середнянцями.

Група С

ФК "Верховина" (Міжгір’я) – ФК "Карпати" (Дубове) – 1:0

(Корда Анатолій, 38)

Передбачення на неабияке протистояння справдилися. Команди були гідними одна одної й заслуговували, мабуть, нічиєї. Та на 38 хв. воротар Дубового припустився помилки й нею скористався суперник. Був тільки початок другого тайму, і карпатівцям усе можна було виправити. Утім міжгірці зіграли без грубих помилок і здобули перемогу. Вона ще зберігає шанси для виходу в наступне коло змагань, хоч не все залежатиме власне від "Верховини". Слід також додати, що у звітній грі Юрій Пахомов уже в доданий час отримав вилучення за вживання образливих і нецензурних слів на адресу арбітра матчу.

ФК "Сільце" – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 0:5

(Ребрик Денис, 13, 19, 65; Чедрик Михайло, 45; Пуканич Адріан, 55)

Дива не сталося, і виноградівці здобули чергову перемогу в зимовій першості. Гра на класі традиційно дала результат в обох таймах. Забивали лідери команди, серед яких був помітним і Адріан Пуканич. Вікторія дозволила "Севлюшу" спокійно готуватися до завершального матчу в групі, адже за будь-яких обставин колектив фінішує першим.

Другий ігровий день 4 туру особливих сенсацій не приніс, але втім подарував (за винятком одного матчу) справді зливу голів. І хоч у поєдинках відзначався переважно хтось із суперників, однак справжнього футболу не бракувало.

Група В

ФК "Колос" (Ракошино) – ФК "Невицький замок ОК ДЮСШ Україна" (Невицьке) – 5:0

(Кізман Крістіан, 1; +39; Папарига Роман, 13; Пукіш Артур, 41; Лазар Олександр, 49)

Передбачення, що в матчі буде забито не менше трьох голів, справдилося. І зрештою, як команди діаметрально грали в першості (нагадаю 4:0 і 1:6), так вийшло й цього разу. М’ячі із сітки весь час виймали футболісти з Невицького. Особливо фатальними для номінальних гостей стали перші половини обох таймів. А ось колосівці, що називається, упіймали свою гру й продемонстрували більш ніж результативний футбол. Притому не реалізували ще один пенальті – на 23 хв. Утім перед останнім туром обидва колективи не зрушили зі своїх місць у турнірній таблиці, залишившись на її "дні".

СДЮСШОР U-17 (Ужгород) – ФК "Минай" – перенесено на 28 лютого

ФК "Бобовище" ФК "Ужгород" – 1:0

(Ковтун Михайло, 39)

Перший тайм для номінальних гостей наче нічого поганого не віщував. Ужгородці мали перевагу й кілька моментів для того, щоб відкрити рахунок. Утім 0:0. А ось після перерви представнику Мукачівщини вдалося швидко забити гол. На 4 хвилині другого тайму, скориставшись помилкою захисту, сам на сам із "кіпером" суперника вийшов Михайло Ковтун. "Бобовище" повело. У вищолігівців залишалося достатньо часу, щоб принаймні зрівняти рахунок, але проти вітру діяти було важко. До того ж візаві грамотно побудували гру на контратаках. У підсумку мінімальна перемога чемпіона Східної зони в першій лізі й обидві команди зрівнялися за очками.

Група D

ФК "Фанчиково" – ФК "Бужора" (Іршава) – 1:2

(Пилипчинець Іван, 21 – Бандурович Іван, +41; 50)

Команда з Виноградівщини знову приємно здивувала, але перемогу, хай і вольову, усе ж здобули номінальні гості. Вони не тільки першими пропустили, а й ще на початку зустрічі залишилися в меншості – Дмитро Чубірка позбавив суперника очевидної можливості забити м’яч. І все ж після перерви "Бужора" мобілізувалася й за рахунок досвіду зуміла забити два необхідні голи. Один із них із пенальті, а загалом дубль на рахунку Івана Бандуровича. Його команді виграш гарантував збереження шансів на вихід до наступного етапу змагань, притому на вигідних умовах: в останньому матчі з карпатівцями іршавців задовольнить навіть нічия.

ФК "Заріччя" – ФК "Карпати" (Рахів) – 3:0

(Зан Василь, 37 67; Велишкович Ростислав, 52)

Навряд чи хтось на початку зимової першості міг сказати, що при двох вищолігівських колективах саме заріччяни першими здобудуть від групи путівку в наступний етап змагань. Притому достроково та з першого місця. Але це сталося! Завдячувати команда має переважно сама собі. Ось і в матчі з рахівцями продемонструвала результативний футбол у другому таймі, забивши три голи без відповіді.

У більшості матчів першого ігрового дня 4 туру зафінсовано доволі несподівані результати. А отже, слід очікувати цікавої "групової" розв’язки. Принаймні в двох групах!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →