closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Литовчак приносить "ЛНЗ-Лебедин" перемогу над УТК

Литовчак приносить "ЛНЗ-Лебедин" перемогу над УТК
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
514
0

У межах третього туру передсезонного турніру в Білозір’ї ЛНЗ-Лебедин у центральному матчі вікенду переміг уманський УТК.

Кубок Черкаського Дніпра
3 тур
24 лютого, Білозір’я, 16:00
ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – УТК (Уманський р-н) 2:0
Голи: Литовчак (58, 69)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Алєксандров (Тубольцев 46), Калініч, Коломієць, Парфьонов – Листопад, Барбанов (Мойсєєв 89), Ткаченко (Грицай 61), Остренко, Гуд (Карнаух 46) – Литовчак

Головний тренер: Василь Гречаний

На відміну від протистоянння ЛНЗ зі Спартаком, дуель з УТК розпочалася на височенних швидкостях. Обидві команди не витрачали час на прийом, обробку м’яч, вицілювання передач і боротьбу – все відбувалося миттєво.

У складі ЛНЗ відбулися деякі кадрові зміни. Сьогодні вже не було Кондратюка, але з’явився відомий в області Остренко. Паша провів на лівому фланзі півзахисту весь матч і додав атакувальним діям команди різномаїття. Але найголовнішою новиною є перехід Лобова і Стєпанова в Альтаїр, який стався буквально напередодні.

На полі команди діяли активно, але робили це між штрафними майданчиками. Лебединці виконали декілька пристрілочних ударів у першій половині, а уманчани взагалі фактично не тривожили Козаченка. Після екватору 45-хвилинки почалася справжня заруба в центрі поля. За суперечливі рішення дісталося і арбітру зустрічі з боку футболістів у червоних формах. Вдчувалося, що протистояння підігріває принциповість, але на цифри на табло до перерви не змінилися.

А в другому таймі розвиток подій став цікавіший. Спочатку Литовчак не забив з п’яти метрів, а потім виправив свою помилку, розпечатавши ворота УТК на 58 хвилині після подачі з кутового. Невдовзі він оформив дубль: Листопад віддав ідеально точний пас у розріз на Мар’яна, а той не схибив на побаччені з воротарем – 2:0.

Суперник активізув наступальні дії під кінець гри. Успішно для тепличників міг завершитися розстріл воріт Дейнеки або небезпечний випад нападника з правого краю, але удар прийшовся прямо у голкіпера.

У підсумку ЛНЗ здобув перемогу 2:0 і завтра зіграє зі Златокраєм о 16:00.

Результати дня
24 лютого
10:00 Академія Черкаський Дніпро – Росава-Наша Ряба – 0:0
12:45 Спартак – Олімпік – 0:2
СК Базис – Центр Монтаж Енерго – матч не відбувся
16:00 ЛНЗ-Лебедин – УТК 2:0

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →