closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Колос" (Зборів) - "Заводське" 4:2

Товариський матч. "Колос" (Зборів) - "Заводське" 4:2
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
513
0

П’ята команда за підсумками минулого сезону вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – зборівський "Колос", сьогодні, 24 лютого, у Тернополі провела перший у 2018 році спаринг. Зборівчани з рахунком 4:2 перемогли майбутнього учасника першої обласної ліги – ФК "Заводське" (Чортківщина).

У першому таймі рахунок вже був 3:0 на користь "Колоса", а в другому таймі зборівчани ще раз відзначилися, натомість пропустили двічі. У переможців по два голи забили Володимир Турчак та Ростислав Чиряк, у переможених – Роман Багрій та Іван Плосконіс.

У звітному матчі за зборівський "Колос" виступали: Віктор Колісник – Петро Грабчак, Ігор Світлик, Петро Грабчак, Богдан Палій, Андрій Процик (Михайло Кузів) – Володимир Грабчак (Михайло Ярмаш), Роман Бабин, Ростислав Чиряк (Андрій Лис), Роман Бардокін – Ігор Козелко, Володимир Турчак.

По хворобі не змогли взяти участі в контрольному поєдинку – Андрій Когут, Сергій Комар та граючий головний тренер Михайло Забитівський.

На перегляді в зборівській команді знаходиться фланговий півзахисник Ростислав Чиряк, який минулий сезон розпочав у ФК "Грабовець", а коли команда знялася зі змагань – перейшов до підволочиського "Збруча". Також у розташування зборівської команди повернувся Михайло Ярмаш, який минулий сезон виступав за команду з Залізців у чемпіонаті Тернопільського району.

За словами тренера "Колоса" Михайла Забитівського, на разі можна точно стверджувати, що не буде в команді Назара Головка, який перейшов у "ДСО-Поділля" (Тернопільський район). Також відкрите питання з воротарем Русланом Мазуром, котрий перебуває у розташуванні великогаївського "Агрону-ОТГ". Всі решта гравців "Колоса" з минулорічного складу на місці і готуються до нового сезону.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →