closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: "екваторні" обриси фаворитів

Зимова першість Закарпаття: "екваторні" обриси фаворитів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
319
0

Можливо, проміжний фініш – і занадто гучно сказано. Тим не менше ідеться про той відрізок ігрового суперництва, який дає підстави уже доволі зримо подивитися на основних претендентів, із числа яких і визначиться переможець ЗП. Адже більшість матчів – позаду, команди продемонстрували можливості, на підставі яких можна доволі впевнено судити про рівень їхніх дій на полі.

Група А. Середнянці й полянці ідуть без втрат. І найімовірніше в очному поєдинку між ними буде з’ясовано, хто з якого місця вийде до наступного етапу. Теоретично, звичайно, шанси ще мають колективи із исла тих, у кого по 3 очки. Однак на практиці: важко уявити, що і "Середнє", і "Поляна" обидва завершальні матчі програють.

Група В. У другій групі ситуація не така очевидна, хоч так само найімовірніше, що до наступного кола пройдуть і минайці, і ужгородці. Вони теж поки не мають втрат. Утім тут є два "але": усе вирішиться в очних зустрічах представників обласного центру й "Бобовища" та того ж "Ужгорода" і "Минаю". Саме після цих поєдинків ситуація з претендентами проясниться фактично повністю.

Група С. Перше й друге місця відповідно футболістів Виноградова та Дубового виглядають цілком закономірно. І якщо якась із цих команд не вийде до стадії "плей-оф", то матимемо сенсацію. Утім теоретичні шанси залишаються в колективів, котрі мають по 3 очки. Та все ж їм буде надзвичайно складно обійти карпатівців, котрі мають на 4 очки більше.

Група D. Ось де найзаплутаніше ситуація, то це в четвертій групі. Тут найменша кількість команд і найбільша інтрига. Фактично кожен із колективів, за винятком великокопанців, не втратив шансів вийти до наступного кола. Особливо все заплуталося після того, як "Фанчиково" отримало технічну поразку в поєдинку із "Заріччям" (за "підставку" гравця). Найвищі, звичайно, шанси у вищолігівських колективів – "Карпат" і "Бужори" – та в заріччян, котрі мають тепер 4 очки "гандикапу". Однак останні і провели на матч більше. До того ж протистоятимуть "Карпатам". Ті, своєю чергою, матимуть ще один непростий поєдинок – із "Бужорою". Та й невідомо, чого очікувати в поєдинку за участю "Фанчикова", котре продемонструвало високий ігровий потенціал у зустрічах із "Заріччям" (навіть попри технічну поразку) і рахівцями, яких перемогло. Що ж, тим цікавішим буде груповий фініш!

Загалом хоч ситуація в більшості груп доволі прояснилася, але остаточну крапку ще не поставлено. Плюс важливим із погляду подальших баталій буде рівень гри команд: наскільки вони демонструватимуть її за параметрами стабільності й видовищності. Отож чекаємо нових матчів!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →