closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Щанова-2018. 3-й тур. Визначилися шість чвертьфіналістів

Меморіал Щанова-2018. 3-й тур. Визначилися шість чвертьфіналістів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
560
0

"Стара Боярка", обігравши учнів КДЮСШ-15, забезпечила собі місце в стиковому раунді. Долю зустрічі було вирішено ще до перерви. Спочатку Станіслав Самар добив у порожні ворота м’яча, що відскочив од голкіпера, який невдало зреагував на подачу Олександром Алієвим кутового. Колишній збірник України, повернувшись на традиційні зимові турніри під егідою Київської обласної федерації футболу після значної перерви, був у центрі загальної уваги і не відмовив репортерам у передматчевому інтерв’ю. Склалося враження, що функціонально зірковий ветеран ще далекий від оптимальних кондицій, але майстерність таки при ньому — і це найважливіше.

Читайте также: Мемориал Щанова-2018: Алиев помог "Старой Боярке" одержать первую победу

Другий гол опинився в сітці воріт юнацької команди також після грубої помилки господарів поля. Оборонець КДЮСШ-15 спробував зробити передачу поперек поля, ще один екс-професіонал Ростислав Тарануха м’яча перехопив і спокійно довершив справу на вогневому рубежі. Здавалося, боярці доведуть матч до розгрому. Однак найкращий оборонець Київщини за підсумками минулого року Володимир Верхов устиг заробити вже в першому таймі два попередження, тож по перерві новачок Меморіалу Щанова з іменитими виконавцями в ігровому складі вимушено грав на утримання переможного рахунку. Що й зробив упевнено, хоча без особливого блиску.

Схожим виявився перебіг подій і в іншій зустрічі на Теремках. "Агродім" забив два м’ячі без відповіді "Беркуту-Легіону" вже в першому таймі. Денис Васильєв уміло замкнув простріл з флангу, а Євген Солонина спрямував шкіряного в ціль головою. Двічі були близькими до взяття чужих воріт і броварські футболісти. Проте в першому випадку голкіпер бахмачської команди підстрахував Олександр Гаврильченко, а пізніше Владислав Сирдюк ударив над поперечкою зі зручної позиції.

Третю поспіль перемогу здобули студенти, згуртовані Олексієм Яценко у воістину бойовий та конкурентоспроможний колектив. Сьогодні вони розгромили на "Козак Арені" молодіжну команду "Чайки". Восьмий гол на Меморіалах Щанова провів Артем Марченко, який кілька років тому грав і за головну команду Петропавлівської Борщагівки. Відзначилися результативними ударами й ще кілька колишній гравців обласного чемпіонату — Руслан Зубленко, Віктор Бачинський, Олександр Безпалий та Ігор Яцковець. А в Лютежі долю зустрічі на користь "Єдності" вирішив екс-гравець "Діназа" Харис Кемфор, який покарав юного стража воріт вишгородської команди за необачність уже в компенсований арбітром ігровий час другого тайму.

Після трьох турів одразу шість команд — по три з кожної групи — пробилися до стикового раунду Меморіалу Щанова. Завтра четверту путівку з теремківського квінтету розіграють юнаки КДЮСШ-15 і новачок лютневого циклу з Броварів. А в іншій групі крапки над "і" буде розставлено лише в п’ятницю.

Меморіал Щанова-2018. 3-й тур

ГРУППА "А"

АГРОДІМ (Бахмач) — СК БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 2:0 (Васильєв, 4, Солонина, 34). Арбітр Щекатурін.

СТАРА БОЯРКА (Боярка) — КДЮСШ-15 (Київ) — 2:0 (Самар, 3, Тарануха, 19). Вилучення: Верхов, 45. Арбітр Дубиківський.

ГРУПА "Б"

МЕРКУРІЙ (Київ) — ЧАЙКА-U21 (Петропавлівська Борщагівка) — 6:0 (Марченко, 19, Яцковець, 39, Зубленко, 43, Безпалий, 53, пн, Бачинський, 65, Заїка, 80). Арбітр Титов.

ЄДНІСТЬ (Плиски) — ДІНАЗ (Вишгород) — 2:1 (Помазанов, 26, Кемфор, 90+2 — Долженко, 53). Арбітр Федорук.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →