closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"ЛНЗ-Лебедин" розпочав рік із розгромної перемоги над "Спартаком"

"ЛНЗ-Лебедин" розпочав рік із розгромної перемоги над "Спартаком"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
270
0

У Білозір’ї стартував Кубок Академії футболу "Черкаський Дніпро-Зоря". У першому матчі ігрового дня Альтаїр здолав господарів змагань з рахунком 0:2. Потім на поле вийшла пара ЛНЗ – Спартак, у якій лебединці каменя на камені не залишили від золотонісців.

Перший матч для ЛНЗ видався неймовірно результативним. Відверто слабкий Спартак не зміг нічого протиставити чемпіонам області, які взяли м’яч під контроль і за 28 хвилин забили аж п’ять голів. Авторами дублю стали Литовчак і Грицай. Останній, до речі, як тільки забив гол (вийшов сам на сам, прибрав захисника на замасі і пробив у дальній кут), помінявся – смикнув задню поверхню стегна. На його місце вийшов Тубольцев.

Загалом склад ЛНЗ сьогодні був далекий від оптимального. Із балкону матч переглядали травмовані Дєдов, Вакуленко і Коломієць, а на полі з’явився Кондратюк – 30-річний центральний захисник, який тривалий час пограв в алчевській Сталі, а останнім його клубом була Десна Погреби. Також у старті серед новачків ми побачили лівого півзахисника Запісецького, який виступає за районну команду ЛНЗ. У Кондратюка роботи не було, а Запісецький зумів навіть забити під поперечину після філігранного пасу Литовчака.

По перерві на поле вийшов майже повністю змінений склад. У першому таймі ЛНЗ не випускав Спартак зі своєї половини, а тепер продовжив це робити з іншими виконавцям, але на менших швидкостях і без гольового голоду.

Спартак у другій половині запам’ятався тільки хорошим ударом Давиденка зі штрафного поряд зі стійкою. А на іншому кінці поля Ткаченко забив сьомий гол, точно поклавши м’яч під стійку. Добив золотонісців Стєпанов. Вєтушко (гравець районного ЛНЗ) продерся в штрафний майданчик і заробив пенальті. Стєпанов не схибив – 8:0 у підсумку.

Наступні матчі підопічні Гречаного зіграють 24 і 25 лютого проти УТК і Златокрая відповідно. Початок ігор – о 16:00.

Кубок Черкаського Дніпра
1 тур
17 лютого, Білозір’я, 12:00
ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – Спартак (Золотоноша) 8:0
Голи:
Барбанов (8), Грицай (9, 28), Литовчак (15, 23), Запісецький (33), Ткаченко (63), Стєпанов (66, пен.)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 31, Маценко 60) – Калініч, Листопад (Алєксандров 46), Парфьонов, ГНП (Гуд) – Лобов (Карнаух 46), Ткаченко, Грицай (Тубольцев 31), Барбанов (Вєтушко 46), Запісецький (Мойсєєв 46) – Литовчак (Стєпанов 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →